torstai 13. maaliskuuta 2014

Retkeilyä luokkalaisten kanssa

Iltoja! Hassua, miten elämä ja päivät osaavatkin välillä olla yhtä vuoristorataa. Yhtenä päivänä on iloinen ja pirteä, toisena päivänä mieli on ihan maassa -jostain hämärän peittoon jääneestä syystä. En tiiä mikä on, mut ehkä koulujutut ja nää stressaa. Flunssaakin hieman pukannut. Pahin tentti ohi, huomenna sit seuraava. No mutta onneksi tänään on ollut vaihteeksi tammöinen hirmuisen mukava päivä, kaikkien nuiden ankeempien joukossa!

Lähdettiin nimittäin tuossa aamupäivästä ajelemaan (osan) luokkalaisteni kanssa kohti Lykynlampea. Kyseinen paikka on siis semmoinen joku retkeilykeskus, kesällä ilmeisesti ihan nättikin paikka. Siellä sitten viriteltiin nuotiot, istuttiin nuotion äärellä jutellen. Paistettiin makkaraa, vaahtokarkkia ja kaikenlaista muuta mukavaa. Kiivettiin entisen hyppyritornin portaita ylös-alas, pelattiin jalkapalloa oikein mössöisessä lumessa (oli oikeesti tosi hauskaa :D) ja pojat vielä innostuivat laskemaan pulkkamäkeä. Oi vitsi, oonkin kaivannut retkeilyä! Näin "maalaistyttönä" ihana päästä välillä kunnolla luonnon ääreen :3 Ja tosiaankin oli kyllä virkistävä ja rentouttava reissu -pääsi täysin irrottautumaan hetkeksi koulujutuista. Tuli kyllä taas todettua, että tarviisin ainakin KUNNOLLISET talvikengät ensi talveksi..reppukin olisi noita nahkalaukkuja kätevämpi vaihtoehto retkeillessä, ja termarille olisi myöskin käyttöä. Pitänee pikkuhiljaa sit aina ostella nuita juttuja, rahatilanteen mukaan. Mutta tässäpäs teille hieman kuvia tuolta Lykynlammen reissulta :)

Makkara maistuu aina nuotiolla paremmalta :3
....ja vaahtokarkin paahtaminen on taitolaji :--D
Kamppailu tytöt(portaat) vs pojat(kivinen rinne) -kuka eka ylhäällä
Naama punaisena, kun tuli itsekin hölkättyä nuita rappusia:D Hyvää pyllytreeniäXD
Pulkkamäkitaidonnäytteitä :D Harmi ettei mössölumijalkapallosta oo kuvia.

Seuraavaksi pitääkin mennä sitten lukemaan huomiseen YIT:n (=Yksilön inhimilliset tarpeet) tenttiin. Saa illasta sitten hyvällä omatunnolla katsoa netistä Salkkareita ja Maajussille morsianta :- D Haha, oon jäänyt ihan koukkuun tuohon meneillään olevaan maajussikauteen, vaikka aiemmin koskaan en ole edes seurannut koko sarjaa. Oon myös oppinut juomaan teetä, tai siis jopa jollain asteella tykkäämään siitä! Teetä ja pienoinen nokare hunajaa -nam! Niin ja btw viikonloppuna mulla on sitten ohjelmassa tutorkoulutus ja tutoreiden saunailta -kivaa! :) Tiistaina oli jo pienimuotoinen koulutus, ja silloin pääsi jo hieman tutustumaan tutorkavereihini, tulee varmaan ihan kiva vuosi.

Mutta nyt tosiaan kirjan ääreen ja lisää teetä hakemaan!  Mukavaa illanjatkoa ♥

Hyi rumat kynnet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti