maanantai 24. maaliskuuta 2014

Ihana kevättalvi ♥

Aurinko paistaa, ulkona on nättiä ja valoisan aikaa alkaa olla enemmän kuin pimeää -mikä onkaan oikeasti sen ihanampaa. Aurinkolasit ja kevättakit kaivettu jo esille. Aurinko jos mikä tekee mut iloiseksi ja virkeäksi. Ei edes haittaa, että tänään menin vahingossa kaksi tuntia liian aikaisin kouluun -pikkuvikoja. Saipahan hieman nettitehtäviä tehdyksi.

Viime viikonloppu sujui mulla hirmu kivasti Lieksassa vastassa olleesta kurjasta kelistä ja illan myrskystä huolimatta. Lauantaina sää selkeni oikein upeaksi aurinkoiseksi ulkoilusääksi, ja lähdettiinkin minun suosikkimiesteni kanssa eväsreppu olalla retkeilemään lähiympäristöön. Milokin oli niin onnessaan, kun sai metsässä juoksennella vapaana. Yksi makkaranpaistoreissu ei sitten riittänytkään tuolle päivälle -illemmasta nimittäin lähdettiin vielä uudestaan, tosin tällä kertaa kaveriporukan kanssa läheiselle laavulle makkaranpaistoon. Tulipahan ainakin ulkoilua yhdelle päivälle! Illalla saunomista, ja saunan jälkeen oli kyllä koko konkkaronkka niin väsyjä, että mentiin jo kymmenen jälkeen unten maille. En edes muistakaan, milloin viimeksi olisin mennyt lauantai-iltana noin aikaisin nukkumaan! :D (voihan happimyrkytys ;D)

Sunnuntai menikin sitten melkolailla lepäillessä ja kotiinlähtöön valmistautumiseen. (Jännä muuten, kutsun nykyään jo tätä Joensuuta kodikseni o:) Tänään koulua, ilta sujunut anatomian lukemisen, crosstrainerilla heilumisen ja ohjelmien katsomisen merkeissä. Huomista odotellen, kun muru tulee illasta sitten tänne c: Seuraavaksi voisin keittää kupposen teetä ja ruveta suihkun kautta iltahommiin! Tässä lopuksi teille vielä ulkoilukuvia viikonlopultani :3

Eikun vaan oikein mukavaa ja aurinkoista viikkoa teille! (:

Huii, vaan uskaltipas joku vielä ajella autollakin jäällä!
Rakastan tuota palleroa♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti