lauantai 29. maaliskuuta 2014

Huoneen turkoosimpaa ilmettä :)

Heipsan! Kuten aiemmassa postauksessa mainitsinkin, niin tosiaan sain tuossa viikolla Lieksasta "lähetyksen", jossa oli mulle uutukaiset verhot, matto, pöytäliina ja sänkypeitto. Perjantaina sitten heti koulun jälkeen innostuin myllistämään huonetta ja putsaamaan kaikki nurkat tolulla. Siinä samalla sitten vaihtuivatkin huoneen tekstiilit ja nyt mulla on kesäksi tämmöistä rauhallista petrolinsinistä/turkoosia ilmettä huoneeseeni. Vaihtelu kyllä kummasti virkistää! Ja näin kevättä ja kesää kohden tuollaiset läpikuultavammat verhot ovat ihan omiaan, ei pääse nuo aiemmat verhot haalistumaan niin kovasti. Muutenkin sekä uusi matto, että uusi sänkypeitto ovat paljon aiempia käytännöllisemmät -molemmat on materiaalinsa puolesta niin paljon helpompi pitää puhtaina, eivätkä kaikki hiukset tartu niihin (ja näy niissä..)

Tässä huoneeni siivouksen jälkeen, mitäs pidätte uudesta ilmeestä? :)

Ja tältähän huone siis näytti aiemmin. Näihin vanhoihin tekstiileihin palaan varmaan jälleen syksyllä (ellen siihen mennessä hommaa jotain uutta mukavaa c;)

Tämä päivä on sitten mennyt ihan vain kotona (täällä Joensuussa) ollessa. Lueskelin anatomiaa, tein hieman tiedonhankintatehtäviä. Innostuin tutkailemaan jääkaapin sisältöä, ja sainkin löytyneistä aineksista aikaiseksi oikein maukkaan tonnikalasalaatin. Mulla oli vielä viikolla lettujen kanssa ollutta mango-passionmoussea, joten sekoitin loput maustamattomaan rahkaan, käytin myös niinikään viikolta jääneen sitruunan ja tein sitten tuollaisia itse kehittelemiäni mango-passionrahka-sitruunamuffineja :D Sisään siis tuli nokare tuota sekoittamaani rahkaa ja itse taikinaan tuli sitruunan mehua ja -kuorirouhetta. Tuli kyllä hyviä muffineja! Tervetuloo kahville siis..eiku ;D


Mainittakoon vielä, että ehkä päivän suurin ihmetyksen hetki oli, kun kahvikupposen äärellä selasin täällä ilmaiseksi jaeltavaa paikallislehteä. Mainoksia selatessani silmääni osui MEIDÄN TALO- siis Lieksan kotini. Piti kyllä hieraista silmiä ja tarkkailla kuva läpikotaisin löytääkseni jotain eroavuutta meidän taloon ja pihaan -eihän se nyt voinut olla meidän talo, varmasti vain joku muu Rauhala-malliston talo.  Mutta ei. Vaikka kuinka koitin eroja löytää, niin ei mitään. Minun kotini se on :D Siskoltakin vielä varmistin. Haha, ilmeisesti iskä on teetättänyt talomme katon tuolla firmalla (kyseessä siis jonkun kattopeltifirman mainos) ja antanut luvan käyttää talon kuvaa mainoksissa..mut oli kyllä erittäin hämmentävä hetki :DDD Pitää iskällekin mainita tuosta, kunhan Alanyan auringon alta palaavat takaisin. (yhyy, minäkin haluun!!)

Siellä se meidän talo komeilee rakennusaikoina :D  Minun  perus nuhjuinen kotipäivälook ja äsken  iltapalaksi syömäni hedelmäsalaatti :3
Tämmöistä tänään :D Sitten suihkuun ja iltatoimille c:-->
Illanjatkoja vain!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti