maanantai 17. helmikuuta 2014

17.2.

Helmikuu on hassu kuu. Kiitää ihan huomaamatta ohi. Tosi outoa ajatella, että ensi viikon loppupuolella vaihtuukin jo taas maaliskuuksi. Mihin tää aika on mennyt? No toisaalta ihan hyvä vaan, alkaapahan ihana kevätkin lähenemään sieltä pikkuhiljaa. Ja kas kummaa, miten tulikaan näin yllättäen innostus kirjoitella taas jotain... Ei ainakaan varmaan ole osuutta asiaan ainakaan tuolla ylihuomenna olevalla psykologian tentillä ;D Jotenkin muut hommat taas kiinnostaisivat enemmän kuin lukeminen, mutta toisaalta onneksi on tullut luettua jo jonkin verran. Eka tenttini, hui!

Tässä parin viikon hiljaiseloni aikana on taas kerinnyt sattumaan jos jonkinmoista. Lieksakäynnilläni luulin hukanneeni Visa Electron korttini. Ajattelin sen jääneen Joensuuhun, mutta kun tänne palattuani en löytänyt sitä huoneestanikaan, niin suljin kortin. Eiköhän sitten tyyliin tunnin päästä kortti löytynyt lenkkeilytakkini taskusta... Hyvä minä :D No mutta toisaalta, pitipähän sitten käydä pankissa avaamassa kortti ja sai siinä samalla hoidettua muitakin pankkiasioita. Oli muuten hyvin ironista, että silloin tänne Joensuuhun palattuani Lieksasta (kun en ollut vielä siis löytänyt korttia), odotti minua postipaketti -lahja uuden kodin johdosta, josta paljastui turva-avaimenperä avainten katoamisen varalle :--D No, ihan tarpeeseen kyllä ilmeisesti tulee tuo avaimenperä tälle sählääjälle...

Mutta siis olenhan minä ehtinyt tekemään muutakin, kun hukkaamaan vain maksukorttini. Meillä oli hirmu kiva ensiapurastipäivä koulussa, ja sain itselleni ensiapukortin! Aamuisin on kiva juoda aamukahvit sanomalehden äärellä, sillä mulla tulee nyt kuukauden ajan Karjalainen -lehti ilmaiseksi :-D!  Niin ja hain tutoriksikin. 

Nyt meinasin sitten olla 3 viikkoa putkeen täällä Joensuussa: yksi viikko takana, 2 edessä. Sitten talvilomalla moikkaamaan perhettä ja kavereita. Oli mulla sentään nyt kuluneena viikonloppuna kulta täällä seurana :3 Pidettiin oikein mukava viikonloppu yhdessä: nähtiin ihmisiä, käytiin kiertelemässä kauempana olevia kauppoja (ostin mm. kopiopaperia, pyörän pumpun, kuumemittarin, kuulokkeet ja muuta hyödyllistä:D) tehtiin hirmu hyvää ruokaa kuten pizzaa ja lettuja, sekä vietettiin muuten vaan laatuaikaa :3 Saatiin yhteistoimin viimeinkin taulukin ripustettua seinälle!! Ensi viikonloppuna sitten pikkusiskoni tuleekin tänne luokseni kyläilemään :)

1. Meidän tekemä ensiapurasti -eloton lapsi :D Tuli aika karun näköinen tuosta, lapsi raukka :I //2. Jeii, siinäpäs on ensiapukorttini mun! //3. Hihii saatiinpas viikonloppuna tuo mun taulukin seinälle Samun kaa pistettyä :) Pitää laittaa loput, kunhan saan lisää taulukoukkuja hommatuksi...//4. Innostuin tuossa eilen iltana tekemään puolen tunnin pikatreenin testaillen kämppiksen crosstraineria, jonka otin huoneeseeni säilytykseen :D Ehti siinä  edes jokunen lettukestejen tuoma kalori tippumaan :D
5. Ystävänpäivänä saama lahjani mun ♥ :3 (+mansikkasuklaa, joka ei ehtinyt kuvaan asti :D) //6 & 7. Minujaaa jeeee. //8. Jos vaikka kohta jatkais tuon psykologian parissa..

Niin ja tänään sain vielä iloisia uutisia! Mulle on nimittäin tiedossa jo kesätyöpaikka kesälle! Ei tarvii siis enää huolehtia, saanko kesän vuokria maksetuksi. Töitä sain siis samalta hoitokodilta, missä työskentelin syksyllä -tulee siis vietettyä ainakin alkukesä Lieksassa. Työpaikasta on hyötyä myös koulun kannalta, saan nimittäin hyväksiluettua sitten työskentelyäni vapaasti valittavissa kursseissa. Sovin siis ainakin alustavasti, että työt olisivat esim. toukokuun loppupuolelta heinäkuun alkuun, niin ehtisin olemaan vielä heinäkuussa Joensuussakin. Saa sitten nähdä, koitanko hakea vielä heinäkuullekin töitä Joensuusta, mutta ainakin hyvä, että on edes jonkin verran töitä tiedossa!

Mutta nyt mars koneelta pois! Psykologia kutsuu.. Mukavaa illan ja viikon jatkoa kaikille. Öitä :) 

Jääpi päähän soimaan:D^ Shakiran ääni :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti