torstai 14. marraskuuta 2013

Marrasväsymystä

Iltoja. En ole varmaankaan ainut, joka on näin myöhäisen syksyn iltapäivien ja iltojen pimettyä alkanut potemaan jonkinmoista väsymystä ja voimattomuutta. Tää sama on ollut mulla oikeastaan aina tässä viime vuosina näihin aikoihin, enkä oikein tiedäkään millä voisin sen välttää. Aamuisin herätessä on pimeää, samoin 4 aikaan iltapäivällä kun tulen töistä kotiin. Aamulla ei jaksaisi millään nousta, ja heti kotiinkin päästyä tekisi mieli vain käpertyä lämpimään peiton alle piiloon ja ottaa päiväunet -siihen se usein meneekin. 

Toisin sanoen, päiväni ovat tässä viime aikoina olleet vain seuraavanlaisia: Aamulla olisi tarkoitus herätä aikaisin, vaikka työni alkavatkin vasta kymmeneltä (no ainahan sitä suunnittelee, et kerkiis tehdä ennen töihin lähtöä vielä jotain...) Kuitenkin aamut menevät aina siihen, että torkutan kaikki kymmenisen herätystäni pitkin aamua, ja lopulta nousen siinä puoli yhdeksän ja yhdeksän välillä, käyn syömässä, torkun vielä hetken ja menen töihin. Seuraavat kuusi tuntia kymmenestä eteenpäin vierähtävätkin töissä, minkä jälkeen pääsen kotiin ja rupean jääkaapin kautta nukkumaan. Ja nää "päikkärit" vierähtävätkin usein monituntisiksi -siinä se ilta sitten meneekin. Päivisin ei saa siis oikein mitään aikaiseksi.

(..hehe, paitsi eilen nappasin pitkästä aikaa jokusen kuvan jopa järkkärillä itestäni XD INHOON tätä pimeen aikaa senkin takia, et ei pysty kuvaamaan ulkona tai luonnonvalossa, kun aina sen ajan minkä oon vapaalla sataa tai on pimeää...siks ei oo viime aikoina hirveemmin kivempia kuviakaan tullut otettua.)


Eilen kuitenkin ihmetyksekseni olin kumman pirteällä tuulella -ehkä se johtui siitä, että alkuviikko meni nukkuessa, en tiedä. Mutta töistä tultua olin ihan virtaa täynnä! Kotiin tultuani selvittelin ihan mielelläni keittiössä odottavan tiskivuoren, siivosin yläkerran, kävin Milon kanssa iltalenkillä ja leivoin vielä pikkuleipiä! Äh, päivien pitäisi olla useamminkin tuommoisia! Tuli niin hyvä fiilis, kun kerrankin tuli tehtyä jotain muutakin kuin nukuttua. Luulin jo, et toi ois jonkin aikaa pysyvä olotila, mut nääh...tänään tuo nukkuminen sitten taas jatkui. No, nyt tein itselleni lupauksen ja menen _oikeasti_ kerrankin ennen kahtatoista nukkumaan. Jospa hieman pidemmät yöunet tekisivät nyt ihan terää. Huomennapa on sentään perjantai ja viikonloppukin alkaa, onneksi niin ;3!♥


Niin ja vielä kuten tässä onkin tullut jokunen kerta aiemminkin todettua, niin pakko todeta vielä kerran: aika vaan viilettää ihan hirveetä vauhtia! Kuten joku tuolla töissä mulle totesikin "Kun täällä aloitti työt, niin tuntuu että viikko hurahtaisi parissa päivässä", mikä onkin kyllä ihan totta! Tuntuu että uusi viikko ei kerkiä kuin alkamaan, niin kohta onkin jo viikonloppu. Vasta oli mun 19v synttärit ja alkukuu, nyt siitäkin on kohta jo 10 päivää ja kuu on puolessa välissä. Hui, aika -hidasta jo. Bloginkin kirjoittelu jäänyt taas vähälle sillä 1. Ei tuu kuvailtua koska pimeää. 2. Edellä mainitsemani asiat, että päivät menevät töissä ja nukkuessa. 3. Se vaan aina jää kun se aikakin viilettää niin hirveetä vauhtia :D

Noh, onneks kohta on joulukuukin. Ehkä kaikki jouluvalot, jouluhulinat sun muut vähän virkistävät mieltä tän pimeyden keskellä. Mut nyt pitää kyllä rientää iltatoimien pariin, et se mun "ennen kahtatoista nukkumaan" toteutuisi. Hyvät illanjatkot vaan kaikille ja öitä!:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti