keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Lisää kauneusmömmöjä ja alkava objektiivikuume

Puteleita ja mömmöjä taas. Jos oisin laiskana lykännyt eillistä postausta päivällä eteenpäin, niin oisin saanut sopivasti kaikki mahdutettua samaan postaukseen, mut nyt kävi näin. En tiiä kiinnostaako ketään tämmöset kosmetiikkahömppäjutut, mut hehkutetaanpas silti vielä näitä, kun itse positiivisesti yllätyin näihin! Ja voihan joku saada tämmösistä tuotteista vaikka joululahjaideaa :) Niin siis tosiaan, äiti nimittäin tilasi viime viikolla työpaikallaan yhteistilauksena (liekkö joku työntekijä konsulttina mut enivei) Dermosil -merkkisiä kosmetiikkatuotteita, ja paketti tuli tänään.

 Täytyy myöntää, et kyseinen merkki oli mulle ennestään melko tuntematon ja mulla oli hieman ennakkoluuloja kyseisiä tuotteita kohtaan. Näitä ennakkoluuloja loivat todennäköisesti mielestäni melko "apteekkimainen" tylsä tuotteiden ulkoasu, mutta ennakkoluuloni tylsistä, "tavallisista", tuoksuttomista tuotteista kumoutui täysin paketin sisältöä tutkiskeltaessani. Tuoksut nimittäin ainakin ovat kohdallaan! Ainakin itse pidän pesuaineissa ja kosmetiikassa ihanista ja voimakkaista tuoksuista, ja näissä Dermosilin tuotteissa tuoksut ovat ihanan hedelmäisiä tai jopa karkkisia ja melko voimakkaita! Jo levittäessä aineet tuoksuvat ihanalta, mutta ilokseni shampoon/hoitoaineen tuoksu jäi hiuksiini hyvin vielä suihkun jälkeenkin, ja vartalovoidekin tuoksuu ihollani yhä. Varmaan tuolta saa miedompiakin taikka hajusteettomia aineita jos ei voimakkaista tuoksuista tykkää, mut ainakin nuo testaamani sattuivat kaikki olemaan todella ihanan tuoksuisia!

Muuten tuotteet ovat kai yhteisessä käytössä, mutta omakseni sain tuollaisen ongelma-iholle tarkoitetun voiteen, jonka luvataan hoitavan ja rauhoittavan ihoa ja poistavan turhaa kiiltoa. Mattapintaiseksi se ainakin ihoni jätti, saa nähdä miten pidemmän päälle toimii tuo ihonhoitopuoli. Tänäänhän vasta testasin tuotteita, joten saa nähdä miten muutkin sitten toimivat pidemmässä käytössä. Mutta ainakin ensivaikutelmaan olen kaikista tyytyväinen! Varmaan tulen kyllä jatkossakin tilaamaan itse tuolta jotain tuotteita, sillä ne eivät ole hinnaltaankaan kovin pahoja. 

Tässä vaan osa äitin tilaamista tuotteista, en kehdannut tonkaa niitä esille, joita hän ei ollut itse ottanut pakkauksesta :D Vartalovoide, suihkugeeli, syväpuhdistava shampoo, hoitoaine, kasvovoide.
Möhöh, samankaltainen kakkalaatuinen teinipeili kuin viime postauksessakin -tosin tällä kertaa mörrimöykkynä suihkusta juuri tulleena. ÄRSYTTÄÄ kun kotona on joka paikassa niin huono valo iltaisin, koitan sitten vielä kameran asetuksien lisäksi koneella hieman valaista kuvia, mutta sitten tuo rakeisuus tulee vaan enemmän esille :I Mur!
Ohjelmaa huomiselle töihin^
Jeii, huomenna työtkin alkaa sitten vasta klo 13. Kerrankin saa nukkuu hieman pidempään. Tai no en tiedä saako sittenkään, oli mulla suunnitelmaa aamupäivällekin. Työkkärissä pitäisi käydä. Milo pitäisi lenkkeilyttää. Mummoo ja ukkiakin pitäisi käydä moikkaamassa. No saa nähdä mitä huomenna ehtii. Olinko muuten pienesti nolo tänään töissä, kun sinne tuli uusi työntekijä ja minä kysyn hänet sisälle saatettuaan "Ketäs sinä tulit tänne katsomaan?" Kun nainen katsoo takaisin hieman hölmistyneenä, niin kysäisen vielä uudestaan "Niin että kenen asukkaan luona tulit käymään?", johon nainen toteaa "Tulin tänne töihin":DD :D Nooh, näitä sattuu, en minä voinu tietää!! XD

Hmm, sitten vielä mainittakoon, että mua on alkanut taas himottamaan uuden objektiivin ostaminen. Oon jo pitkän aikaa himoinnut tuota Canon EF 50mm f/1.8 II -objektiivia, joka maksaa suunnilleen vajaat sata euroa. Tietoa ja arvosteluja oon myös lukenut paljon, ja ilmeisesti hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyvä ja toimiva peli. Tahtoisin melko valovoimaisen ja edullisen putken, joka soveltuisi hyvin mm. "yksityiskohtien", henkilöiden ja lähikuvaamiseen, ja käsitysteni mukaan tämä voisi olla ihan hyvä. Tulisi varmaan taas ihan uutta intoa kuvaamiseenkin. Oisko jollain jakaa kokemuksia ja mielipiteitä kyseisestä objektiivista? Kannattaako taikka raaskisinko ostaa vaikka itselleni joululahjaksi?


Mutta pidemmittä pulinoitta aika mennä unten maille. Heippa ja yöt!


4 kommenttia:

 1. Itellä on tuo Canonin putki, ja oon tykännyt kyllä kovasti :) ehdottomasti hintansa arvoinen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuuu kiva kuulla!:) Ton tyylisii kommentteja netistäkin lukenut, kai sen iha hyvä ostos täytyy sit olla :3 jospa tässä joskus raaskisin vaikka tilata sen jostakin, kovasti ainakin mieluilen :3

   Poista
 2. Millaista työtä sun äiti tekee? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä nyt ainaki joulusesongin ajan semmosella elintarviketehtaalla töissä :D

   Poista