lauantai 16. marraskuuta 2013

Kirppisostoksia

Huomentapäivää!:) Niin vaan eillinenkin vierähti hetkessä ja nyt on päästy taas viettämään viikonloppua. Eilen taas tekemistäkin riitti oikein mukavasti, kun kävin ostamassa fb:ssä olevan kirppiksen kautta varaamani pipot ja sovitin jokusta muutakin vaatetta -löytyi sieltä mukaan muutakin ostettavaa! Mun mielestä kirppiksiltä on kiva ostaa vaatteita, koska sieltä voi löytää hyviä vaatteita erittäin edullisesti. Muutenkin kun oon usein mahdollisimman halpojen ostoksien perään:D Nytpähän on sitten "uutukaiset" kaksi pipoa (hei, eihän pipoja voi olla ikinä liikaa!), tuollainen perus gina tricotin tummansininen pitkähihainen paita ja viimeinkin syys- ja kevätulkoiluun sopiva takki! Ja kaikki nuo sain yhteensä 20 eurolla :3

Vaatteet ostettuani lähdin Jennin kanssa yhtä matkaa takaisin kaupungille ja mentiin sitten kämpälle kahvinkeittoon. Ilta vierähtikin siellä ollessa ja tulipa nähtyä muitakin kamuja :3 Haha, autosta on taas bensa lopussa, joten olin pyörällä liikenteessä. En jaksanut illasta enää lähteä polkemaan kotia, joten samahan se oli jäädä kämpälle :) Onneks tänään aamupäivästä oli parempi sää, niin sai kuivana polkea kotiin! Olipas ihana kun aurinkokin näyttäytyi hieman pitkästä aikaa!

Tänään ohjelmassa varmaan vielä huoneen järjestelyä, murusen kanssa oleskelua ja muiden kavereiden näkemistä mahdollisesti, milon kanssa lenkkeilyä(?) jne, kyllä tuota hommaa vaan keksii :D Pitäisi pestä pyykkiäkin, käydä joskus taas siivoomassa kämpälläkin kun aamulla en jaksanut ja vaikka mitä. Vähänhän tuo väsyttäisikin. Taidan tästä ihan ensiksi mennä kahvikupposelle.

Ei kun vain oikein mukavaa lauantain jatkoa kaikille! :3 Tässäpäs sitten vielä näitä kuvia kirppisostoksistani! Kerrankin sai jopa pihalla kuvailtua, jeii!:D


Svea -tupsupipo 
Tuulitakki! Tää takki on jänskän mallinen, tykkään!:) Sit jos ton vyötärönyörin aukaisee ja laittaa helmasta pussille, niin ton saa ihan perus pusakan näköseks!:)
Ja tässähän mulla on päällä se Gina tricotin perus pitkähihainen
Leopardipipo :D
Tykkään tuosta piposta kyllä kovasti:3 Sopii tuon "uuden" sinisen paidan kanssa hyvin :)
Haah, pakkohan tääki biisi oli ettii ku siin yhes mainokses esiintyy :D

6 kommenttia: