lauantai 26. lokakuuta 2013

Iskä 50v

Huh. Kello on puoli kolme päivällä ja väsyttää vielä kovastikkin. Tulikin kyllä eilen valvottua melkoisen myöhään, sillä juhlistettiin isäni 50v syntymäpäivää. Oikeat synttärit isälläni oli jo tuossa viikolla ja leivoin silloin kakunkin iskälle, mutta nyt tietenkin vasta viikonloppuna hän halusi juhlistaa niitä sukulaisten ja ystäviensä kanssa. 

Oli kyllä yllättävän onnistuneet juhlat, paremmat kuin odotin! :D Juhlat siis pidettiin ihan vain kotonamme, mutta yllättävän hyvin tästä sai tehtyä juhlapaikan. Alakerrassa tarjoilut, terassillakin pystyi olemaan uusien lasi-ovien ja lämmittimien vuoksi ja se olikin laitettu nätin näköiseksi ja yläkerrassa oli sitten juomapuoli ja lauluesitykset. Paljon hyvää ruokaa, musikaalisten sukulaisteni musiikkiesityksiä, seurustelua, juomista ja ylipäätään yhdessä juhlimista. Iskälle myönnettiin samaan syssyyn myös arvomerkki 30 vuoden yrittäjyyden johdosta ja illalla pihassamme paukkui myös ilotulitukset.

Juhlimista kesti pitkälle yöhön asti ja vastoin ennakkoluulojeni, "keski-ikäisten" seurassa oli ihan hauskaakin :D Myöhäisillasta siellä tuli sitten vielä käymään kavereitani ja karkasin sitten samalla kyydillä  juhlista kämpille nukkumaan :3


Oon ollut nyt kaksi viimeisintä yötä siellä kämpillä, sillä Helsingstä täällä käymässä ollut siskoni majottui huoneessani miesystävänsä kanssa. Alkuviikosta kun kävin siellä kämpillä pitkästä aikaa, niin sinne oli "ilmestynyt" vuodesohva ja nojatuoli. Kotiin hommatun uuden Smart TV:n myötä iskä kuljetti myös siskoni huoneen vanhan telkkarin kämpälle. Itse roudasin sinne vielä mattoja ja omia kamojani, niin nyt siellä on sinällään ihan viihtyisääkin, vaikkei kalusteita paljoa olekaan. Töihinkin menin perjantaina sieltä käsin.

Niin ja tosiaan keskiviikkona aloitin uudestaan työkokeilussa siellä hoitokodilla. On ollut mukavaa ainakin nämä pari päivää. Työntekoa olisi sitten tiedossa joulukuun alkuun asti. Ainakin on tekemistä! :)

Nyt minä taidan vetää vilttiä korville ja levähtää vielä, ja katsoa sitten myöhemmin jaksaisinko lähteä johonkin :3

Oikein mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

Musiikkivalintana Petri Nygård, koska isäni popittaa tuon uuden telkkarin youtuben kautta sitä jatkuvasti XD

2 kommenttia:

  1. sun ois pitäny osallistua tohon lipbalmin huulimalli kilpailuun >: oisit voittanu kun sulla on aivan älyttömän upeet huulet

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mietinkin joskus että lisäiskö kuvan siihen, mut sitten en kehdannutkaan :D Kiitos paljon :3

      Poista