lauantai 21. syyskuuta 2013

Duudsonit tuli Lieksaan

Jooo, tääkin ois pitäny julkaista jo pari päivää sitten, mut en älyy miks jätän postaukset puolitiehen ja sit ne jääkin tuonne luonnoksiin vaan lojumaan :D Jo toinen kerta tällä viikolla. No mutta tosiaan viikko on mennyt töiden merkeissä, mut viihdyn todella työssäni! Ihan outoo, et seuraavaks lähtee _toistaiseksi_ viimeinen viikko käyntiin.

Mutta niin, asiaan. Mua huvittaa tuo ilmiö, mikä seuraa aina jos joku hiemankin "julkkikseksi" lukeutuva on Lieksassa käymässä tai keikalla. Olipa se itse Johanna "Tuksu" Tukiainen, joku muu seiskan lööppijulkkis, tai ihan kunnonkin julkimo, niin varmasti siitä saa tietää koko kylä! Ihmiset kirjoittelee Facebookiin ja seinä täyttyy näihin vierailulla oleviin julkkiksiin liittyvistä päivityksistä, ihmiset puhuu töissä, koulussa, melkein joka paikassa.

Nyt kuluneella viikolla oli sama efekti kuin kesällä Isac Elliotin ollessa lomailemassa täällä -julkkiksia metsästävä pikkukansa ja teinit valtasivat kadut. Okei, tällä kertaa oli kyllä kyseessä myös jokseenkin maailmallakin tunnettuja ja pidempään julkisuudessa olleita henkilöitä, nimittäin Duudsonit! Haha, kyllähän itsekin aina mainitsen kavereille tai kotona jos satun näkemään julkkiksia tai muuta, aiheesta saattaa jutellakin. Mutta nuo kylillä polkupyörillä Duudsoneiden auton perässä epätoivoisesti polkevat lapset on kyllä vähän huvittavia :D

Duudsonit olivat siis täällä pari-kolme päivää kuvaamassa ilmeisesti päätösjaksoa (ainakin jostain kuulin näin) uuteen Duudsonit tuli taloon -kauteen, joka kai esitetään ensi vuoden puolella. Niitä oli bongattu mm. ABC:ltä, kyliltä ajelemassa keltaisella autollaan, Seppälästä jonkun possueläimen kanssa, Tokmannin parkista, uimahallilta.. Kyllä vaan bongauspaikat tuli tietoon puskaradion kautta :--D Voitte vaan arvata, että oli "kylä sekaisin". Ihmettelinkin tuossa keskiviikkona keskustan halki pyörällä kotia päin polkiessani, kun kylä vilisi n. ala-aste - yläasteikäisiä lapsia/nuoria.. Ajattelin että ne tekee jotain koulutehtävää keskustassa, mut sit jälkeenpäin vasta älysin, että Duudsoneitahan ne siellä metsästivät ja väijyivät :DD!

Itsekin sitten torstai-iltana töiden jälkeen päätin lähteä torille katsomaan Duudsoneiden järjestämää ilmaistapahtumaa, joka oli kyllä ihan mukavaa vaihtelua normaaleihin Lieksassa oleviin ilmaisesityksiin. Hienolla asialla kyllä jätkät liikenteessä, täytyy myöntää! Tosi symppiksen oloisia muutenkin. Hieno juttu kyllä että tulivat tänne kuvaamaan ohjelmaa, tulipahan hetkellisesti jotain elämääkin Lieksaan. Torin tapahtumasta ilmoitettiin saman päivän paikallislehdessä, ja paikalle oli silti saapunut arviolta n. tuhatpäinen yleisö! Duudsoneiden lisäksi lavalla esiintyi myös "Ne Luumäet" -bändi. Ja kaikista odotteluista ja aikataulujen myöhästymisistä huolimatta kyllä tuo ilmaisesitykseksi ihan kelpo oli :) Jännä sitten joskus katsoa telkkarista koko jakso! Ihan hyviä kuviakin sain räpsittyä :)

..ja tässä oli ihmiset vaan toiselle sivulle päin. Toiselle sivulle vielä jopa enemmän + takana ihmistä.
Jukka
Jarno
HP
Jarppi
Ne Luumäet
OMG JUKKA KATTOO SELVÄSTI MUAH!!!!<332!!
Lieksa räjähti XD

Duudsonit tuli taloon tunnaribiisi, jonka Ne Luumäet esitti tuollakin..tosin sanoilla "Onnellinen Lieksa":D Hö, youtubesta löytyis parempiki versio mut tää blogger ei suostunu löytämään sitä levyversioo.


Muttajoo, tosiaan nyt sitten viikonlopun viettoja. Tai no lauantain viettoa. Toistaiseksi vielä tylsissä ja siivoilun merkeissä, mut saa nähdä keksisikö illasta jotain. Huomenna sitten jo taas töihin :D No mutta oikein mukavaa lauantain jatkoja kaikille! Heipsan c:

6 kommenttia:

 1. Eikös ne käyny siellä sun työpaikallaki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eei :O Tai ei ainakaan minun tietoon tullut tämmöistä :D!

   Poista
 2. Riippuu ihan et mis oot töissä...

  VastaaPoista
 3. ni, eikös ne ollunna toukolassa. ps. missä päin timitraa on hoitokoti.
  itelle kyllä tuli yllätyksenä kesällä jo seki, että merilässäki on yks hoitokoti. luulin, että lieksan ainoot hoitopaikat on osastot, partalanmäen palvelukoti ja siinä vieressä oleva harjujoku. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii minä ainaki kuulin et oisivat Toukolassa olleet :) Tuo hoitokoti on tuossa ihan ennen sitä hiihtokeskukselle päin menevää risteystä! Itsekään en tiennyt siellä olevan hoitokotia, ennen kuin Lieksan kaupungin sivuilta lueskelin muitakin vaihtoehtoja kuin nää perus Partsikka, Iltarusko, Yrjönhovi, osastot yms :D Aina oppii näemmä uutta!

   Poista