maanantai 19. elokuuta 2013

Mekkomainontaa :D!

Heipsan! Kuten joku saattanut viime postauksen kommenteistakin lueskella, niin olen elossa ja terve (kai) taas! Oireita jatkui tuon jälkeen vielä päivän ajan, mutta siitä ne sitten vähenivät ja katosivat kokonaan. No, hyvä niin että lähti pois.. mikä ikinä olikaan.

Eilen tuli käytyä pikavisiitti Joensuussa, muruakin pääsin nopeasti näkemään ja käytiin hakemassa pikkusiskoni kamat pois sieltä, sillä lukioon hänkin sitten loppujen lopuksi tahtoi amiksen sijaan muiden kolmen vanhemman siskon tapaan. No, hyvä näin..enpähän jää tänne pelkästään äitin ja iskän kanssa täksi syksyksi/vuodeksi :D Kotia päästyä sitten lähdin pitkästä aikaa Jennin kanssa ulos. Ajeltiin, juteltiin, juteltiin ja juteltiin. Mikä onkaan sen parempaa, kuin istua(makoilla) puoli kahden aikaan yöllä kaupan parkkipaikalla autossa penkin selkänojat taakse käännettynä ja jutella melkein _kaikseta mahdollisesta_ maan ja taivaan välillä. Niin kiihkeät keskustelut, että ikkunoihinkin pääsi tulemaan aikamoiset "pornohuurut" :--DD Siinä sivussa sitten vähän säikkyä pelottavia yöllisiä hiippareita ja roskisdyykkareita "Lähetään pois täältä...nyt!" 

Tänään sitten kaivoin sadepäivän kunniaksi tuolta komeron pohjalta esille ihanan wanhojentanssimekkoni. Jännityksellä puin sen päälleni, sillä en ollut sovittanut sitä yli vuoteen, mutta onnekseni se mahtui vielä ja hyvin :D Mahan kohdasta edelleenkin hieman löysä, kuten se oli silloinkin (vaikka kavennutettiin :I) Tuli taas niin elävästi mieleen melkein parin vuoden takaiset wanhojentanssini (linkki1 , linkki2 ), oli tuo lukio kyllä melkoisen mahtavaa aikaa! Päätinpä sitten mekon päälle saatuani nakittaa siskoni räpsimään pari edustuskuvaa myynti-ilmoitusta varten ja laitoin sitten myynti/vuokrailmoituksen Lieksan kirpparin sivulle :) Toivotaan että joku halukas vuokraaja tai ostaja löytyisi, niin ei tarvitsisi vain lojua tuon mekon kaapissa. Pikkusiskonikaan ei tahdo käyttää samaa mekkoa, mitä minä käytin (ok, tota pitäis muutenkin lyhentää sille.)

Hui ja tänään tuli soitto lukion opoltakin. Nyt kun hän on ollut pikkusiskoni kanssa tekemisissä tuon koulunvaihdon takia, niin oli tullut puheeksi siskoni kanssa, että mitäs minä teen nykyään. Koska olen yhä Lieksassa, niin opo sitten pyysi että tulisin puhumaan/vastailemaan joihinkin kysymyksiin abivuoteen liittyen nykyisten abien vanhempainiltaan tässä lähiaikoina. No mikäpäs siinä, kun ei muutakaan hommaa kyseiselle ajankohdalle ole :D Jänskää.

Mutta koska muita kuvia ei ole tullut räpsittyä, niin tässäpäs lopuksi vielä näitä tänään otettuja ilmoituskuvia mekostani :3 Niin ja jos täälläkin jotain lieksalaisia lueskelee, niin ottakoot rohkeasti yhteyttä vain jos kiinnostaa! Valitettavasti ainakaan toistaiseksi en ole harkinnut postittavani mekkoa muualle, vaan mieluiten möisin niin että saisi ihan sovitettuakin ja näin, joten lähinnä lieksalaisille tämä ilmoitus :)Mekko siis on 165-senttiselle tai ehkä jopa 5-10cm pidemmälle (helmaa lyhennetty, mutta taitoksen saa avattua helposti) ja ihanteellisimmin mekko istuu ehkä 36-38 kokoiselle (niin, että nyörit istuisivat kauttaaltaan nätisti v-malliin)  Vaikka mekko teetettiinkin 34 -kokoiselle ja sitä vielä kavennettiinkin, niin käytössä se venyi jonkin verran, niin että tokana tanssipäivänä nyörit menivät ihan kiinni asti, edelleenkään en kapeimmasta kohdasta ja tuosta alaosasta saa niin tiukalle kuin tahtoisin. Sen huomaa jokseenkin tuosta ylemmän kollaasin oikeanpuoleisimmasta edestäpäin otetusta kuvasta, jossa levitän mekon helmaa toisella kädellä..tuo mekon yläosa tuosta alhaalta kukkakuvion kohdasta "leviää" tuolleen sivulle päin kun levitän helmaa, sillä siitä mahan kohdasta en saa riittävän kireälle :I Mutta muuten aivan ihana mekko, ja sovittelemallahan se selviää, mahtuuko miten itselle. Sovitusaikoja sovin mielelläni kiinnostuneiden kanssa, mukaan tyllialushame ja haluttaessa myös nuo hanskat! :)  

Mutta tämmöistä tälläkertaa, minä varmaan jatkan koulukirjojen tutkiskelun parissa. Katson mitä voin jättää pikkusiskolle, ja mitä myydä eteenpäin. Hyvät illanjatkot vaan kaikille :3!

Etuosan koristeita & selän nyöritys
Tyllialushame & hanska lähempää

Joo-o, erittäin edustava salakuva ja ihana kampaus <333 :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti