maanantai 8. heinäkuuta 2013

Tööitä!

Kukkuu, elossa ollaan! Tosiaan kuten tuossa viikko sitten kirjoittamassa postauksessani mainitsinkin, nettiyhteydessä oli jotain häikkää, ja vasta tänään se alkoi taas toimimaan. Ihme kyllä, mutta vaikka olenkin himodatis ja nörtti, mulla ei edes ollut viikon aikana kummemmin ikävä tietokonetta. Mitä nyt välillä saatoin kysyä kavereilta, saanko käydä tsekkaamassa puhelimella facebookin, mutta sekin jäi tosiaan vain muutamiin kertoihin. Sen sijaan tuli kyllä katsottua ihan urakalla leffoja, ja innostuinpa välillä jopa liikkumaankin hieman enemmän!

Mitä muuta minun viikkooni sisältyikään? Lakkasuolla rämpimistä, leffoja, kuntopyöräilyä, lenkkeilyä, auringonottoa, rannalla oleskelua, uimista, sämpylöiden leipomista, murun ja kavereiden kanssa ajanviettoa, baareilua, grillailua, vesihiihtoa, veneilyä ja mitähän vielä.. Ai niin, vihdoinkin UUSI JA IKIOMA POLKUPYÖRÄ!!! Ensimmäinen _IHAN_OMA_ pyörä, mikä minulla on koskaan ollut! Hihii, oon niin iloinen nyt :3 Mutta tosiaan kaiken kaikkiaan on ollut ihan hirmuisen kiva viikko! Nytpähän on sitten lomat lomailtu, ja tänään olikin sitten ensimmäinen työpäivä.

Töissähän siis olen taas kaupungilla, terveyskeskuksella hoitoapulaisena osasto 2:sella. Siellä oli ihan yhtä mukavaa, mitä parin kesän takaisesta muistelinkin ja samaan aikaan sattui vieläpä kiva toinen kesätyöläinen c: Haha, mulla oli tänään siellä hiukset nutturalla (tein sillä nutturadonitsijutskalla) ja kampaukseni saikin tooosi paljon kehuja ja ihasteluja niin hoitajilta kuin potilailtakin! :D Huomenna sitten olisi 8-14 vuoro.. Ihan kiva, että pitkästä aikaa päivään tulee tuollaista säännöllisempää rytmiä. Ja nyt kun suuri osa kavereista lähti inttiin, niin toisaalta aika ei käy niin pitkäksi, kun on joka päivä tekemistä. Ainut asia mikä huolettaa, on tuo aamuisin herääminen, mutta kaipa siihenkin tottuu.. Kunhan vaan en sammuta herätyskelloa!!

Huiii niin ja rokkiinkin on enää alle viikko! Tänään lueskelin hirveesti kaikkia juttuja Ilosaarirockin sivulta, ja aiempien vuosien rokit palautuivat niin elävästi mieleen -tulikin sellainen hirmuinen rokkikuume:D En oikeasti malta odottaa! Sain sovittua työvuorotkin niin, että perjantaina pääsen aikaisin ja maanantaina alkaa myöhään. Kyytikin hommattu sunnuntaiyölle takaisin Lieksaan, joten enää tarvitsee vaan sitten pakkailla kimpsuja kasaan ja odotella ;) Nopeesti tää viikko varmasti kuluu työn touhussa!


Mutta minäpäs kömmin tästä pikkuhiljaa unille, että jaksaa huomenna olla pirteänä töissä. Tässäpäs vielä loppuun jotain hyvin randomeja tuoreita ja vähän vanhempia kuvia mitä tullut räpsittyä. Pitäisi kyllä joskus tässä ottaa taas ihan kunnollisia kuvia, eikä vaan tuollaisia kakkoja puhelinkameramössöjä. Viime viikkojen ajalta oikeastaan nuo kaikki, paitsi täytyy myöntää, että tuo vesihiihtokuva on parin kesän takainen! Nykyään meillä on punainen vesijetti, mutta ihan yhtä hyvin kyllä vieläkin pääsin pystyyn, kympin suoritus vaikka itse sanonkin ;)

Mutta ei kun vaan öitä ja mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! Heippa c:
Ja biisi koska intro soi päässä kiitos kavereiden! :D


Ps. Omg, millon mahtaa rikkoutua "maaginen" 100 liittyneen lukijan raja ;o Teitä  jo 99, hui!

2 kommenttia:

 1. oot ihana :) satutaankohan törmäämään ilosaaressa?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiii kiitos! Jos bongaa, ni saa tulla moikkaamaan!:)

   Kauhee kun tänään on kuumetta pukannut, just mun tuuria!! Toivottavasti paranen viikonlopuksi, muuten on kyllä viikonloppu pilalla :(

   Poista