maanantai 1. heinäkuuta 2013

Heinäkuu!

Niin vaan vaihtui heinäkuu. Tässä taas tullut melkoisen paljon vietettyä aikaa kavereiden kanssa viime aikoina. Ihan hyvä vaan, sillä monet kavereista lähtee inttiin jo viikon päästä, niin sitten niitäkin näkee harvemmin :( Tulipa tuossa kirjekin amk-hauista ja kuten arvelinkin, niin eihän sitä koulupaikkaa herunut :D Nyt pitäisi vaan sitten toden teolla yrittää keksiä jotain järkevää tekemistä ensi vuodelle. Ja koittaa nyt hakea edes johonkin tuossa täydennyshaussa. Bblaah, ahdistaa vaan muutenkin ajatella tulevaisuutta, sillä en edelleenkään tiedä mistään yhtään mitään.

Kotonakaan ei toimi netti, enkä tiedä miksi. Ehkä ukkonen rikkoi modeemin, mutta toisaalta ollaan kyllä aina otettu ukkosen tullessa sekä yöksi johto pois. No samakos tuo kirjaston koneella olla. Viime yönä en meinannut saada millään unta. Illasta oltiin uimassa kavereiden kanssa ja kotiin tultuani menin melkeinpä heti suorilla nukkumaan. Siinä pari tuntia nukuttuani heräsin sitten n. 12 aikoihin yöllä, enkä saanut enää ollenkaan unen päästä kiinni. Siinä sitten koitin tappaa aikaa, viimeisin muistikuva kun katsoin kelloa oli 05:36... Ei siis ihmekään jos tänään on hieman väsyttänyt.

Sattuneesta syystä nyt ei ole mitään kuvia lisätä tähän, mutta tämmöistä pientä kuulumisten päivittelyä tähän välin. Itsellänikin viimeistä lomaviikkoa viedään ennen töiden alkamista, joten oikein hyvää alkavaa viikkoa kaikille! Minä lähden nyt kauppaan viemään pulloja :D/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti