lauantai 8. kesäkuuta 2013

Lähtisitkö silloin kanssani järvelle?

Ei oo toki kyseinen biisi soinut päässäni ei :3 Tänään oli jäähallilla Pielisen messut, minne tuli sitten lähdettyä kuskiksi ja seuralaiseksi äitin yllyttämänä. No, ihan mukavaa ajanvietettä kyllä päivälle kieltämättä! Iltapäivästä lähdettiin vielä käymään välillä kotona ja illasta palattiin hallille katsomaan Pave Maijasta! Oli kyllä ihan kiva ilmaiskeikka c:

Mutta mitä minä olenkaan tehnyt viime aikoina, kun taaskaan minusta ei ole kuulunut oikein mitään? Tämä on kyllä jo oikeastaan aika uutta, mutta olen ollut tämän kesäloman alun oikeastaan kokoajan menossa! Tai ainakin tekemistä on riittänyt joka päivälle. Alkuviikosta siivoilemassa iskän uudella kämpällä, keskiviikkona Joensuussa pääsykokeissa ja Kontiolahdella rannalla. (Sainpa kätöseenikin mukavan mustelman lyödessäni lentopalloa pari kertaa) Torstaina vielä Joensuussa, näin erästä kaveriakin c: Perjantaina siivoamassa kämppää, kaupungilla Jennin kanssa ja vierailemassa ukin ja mummon luona sekä tänään noilla messuilla. Eikä se tekeminen vielä tähän lopu; huomenna nimittäin lähdetään aamulla yhdeksän maissa ajelemaan kohti Kajaania, mistä sitten jatkan siskon kanssa junalla Rovaniemelle! Rovaniemellä tuleekin sitten viivyttyä keskiviikkoon asti, ja varsinaisesti kotiudun vasta torstaina.

Apua, oikeesti kesäloma menee liian äkkiä! Varsinaista lomaahan mulla on vain tämä kuu. Ja pitäisi ehtiä toteuttamaan vielä mitä! Toki töidenkin aikaan viikonloppuina pystyy tekemään vaikka mitä (miksei töidenkin jälkeen), mutta esimerkiksi Helsingin reissun jos meinasin tehdä, niin siellä olisi kiva viipyä paria päivää pidempäänkin! Mutta otan tuonne Rovaniemelle läppärin mukaan, joten junassa tai muuten ajan käydessä pitkäksi voinkin vaikka suunnitella VR:n sivujen avulla, milloin tekisin lähtöä... Pitäisi muutenkin tehdä joku alustava "päiväohjelma" tälle kesäkuulle, että tulisi toteutettua edes lähes kaikki suunnitellut jutut! Noita löhöilykesiä onkin tullut pidettyä ihan riittävän monta..

Mutta nyt meen unten maille, että jaksan aamulla nousta :3 Heipa ja öitä!
Etupihan lapsukaiset :D
Rääändöm kuvia puhelimesta. Tuossa muuten näkyy se kämppä ja vikassa kuvassa kolmen tapettikerroksen alta paljastuneet kunnon retrotapetit:DD
Pielisen messuilta ja minä kunnon ilmeellä ilmaisessa näöntarkastuksessa. Ei ollu näössä vikaa c:

^Ps. Kaikenlaista sitä kuulee. Tällaista tällä kertaa. Ei taida olla ihan oma koira. Ja omakseen väittää. Tuskin edes oma naama. Huoh :D Nii jotta terkkuja vaan "Kristalle"  jos luet tätä, kun täältä blogistahan tuo kuvakin on kopsattu :3 Ja joo, onhan se Milo kyllä kieltämättä ihana.


Tuntisitko vielä vanhan kaipauksen, o-o-o-o
Olisitko valmis mut kohtaamaan
Tulisitko asemalle mua vastaan, tulisitko vastaan?

Lähtisitkö silloin kanssani järvelle
Sulle sukeltaisin helmen valkean
Istuisitko kanssani keskipenkille
Vastaisitko hellään suudelmaan

:3

6 kommenttia:

 1. Aika törkeetä toi kuvan pölliminen :(

  VastaaPoista
 2. Mitkä pääsykokeet sulla oli jenssissä? :) hehhee kyllä naurattaa ihan tuo milon kuvan pölliminen! :D luuleeko ton kaverit että sillä on oikeesti tollanen koira vai miks nekin hehkuttaa sitä?!?!? Voi jestas...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karelia AMK Hoitoalan koulutusohjelma :)

   No niinpä!! :DD Luulen et koko profiili ja kaveritkin on feikkejä::DD

   Poista
 3. Kuka oikeesti kopioi toisen koiran kuvia??? DD:

  VastaaPoista