tiistai 25. kesäkuuta 2013

Huh hellettä!

Iltapäiväää ja auuuu! Selkä huutaa halleluujaa, ei joku haluis tulla vaikka hieromaan? :--D Loputkin juhlat juhlittu ja tämä viikko onkin sitten aloiteltu työnteon parissa. Kyllä huomaa tehneensä puuhommia ja haravointia pari viimeistä päivää, sillä etenkin alaselän lihakset ihan jumissa! Lauantaina lähdin vielä jätkäporukan mukana Joensuuhun kaverin kämpille ja baariin.. :D Mukava reissu sekin! Sunnuntai sitten vaan löhöämistä ja ajelua (hyvin pelottavaa ja stressaavaa sellaista!!!)

Maanantaina menin pitkästä aikaa töihin ukille ja mummolle (sai muuten tuo sana "ukki" aikalailla uuden merkityksen baarireissun jälkeen XD). Vuorossa oli tällä kertaa pihahommat: haravointia, nurmen leikkaamista, pensaiden tukemista, puuhommia, kitkemistä, kyntämistä.. Voitte vaan uskoa, että KYLLÄ ottaa voimille, kun kahtena päivänä puurtaa ulkona 26-30 asteen helteessä 4-6 tuntia. Tuntuu ainakin omalla kohdalla niin monta kertaa raskaammalta tuo työskentely helteellä! Nytkin ihan naatti, vaikka tänään olinkin hommissa vaan hieman yli neljä tuntia. Kotona oli sitten pakko pulahtaa järveen ja kohta vois mennä vaan loikoilemaan auringon alle. Mutta en kyllä valita, nyt kun kerrankin on tätä lämmintä! Kyllä tää tukalan kuuma helle aina kylmän ja sateen voittaa ;)

Katsoo nyt, jaksaako illasta enää tehdä mitään. Ainakin tuo parvekkeella loikoileminen kera kylmän juomisen kuulostaisi ihan hyvältä idealta. Nauttikaa tekin tästä lämmöstä vielä kun voitte, saa nähdä miten kauan tätä kestää :3 Hyviä illanjatkoja vaan kaikille, mä jään oottamaan sitä hierojaa...eiku :D

1. "Kukkuu" 2. Minä ja baarilook 3. Jakaminen on...käynnissä 4. Kippis (hienot sensuroinnit)
Bepop
1. Sulo-Karvinen tuli hieman häiritsemään haravointiani :3 2. Täs mäwa traktorin ohjaamos naama punasena 3. Perunapelto, kuokka ja Susa 4. Ja pitihän sitä Rockyakin muistaa.. Tuli harjattua tuo vintiö!
1. Teinipeiliih 2. Uusi hajuvesi! 3. "masseis" XD 4. Lenkkeilyä kanssa Milon joka jäi piiloon

Sul on hyvä suunta, sul on oma pää
älä tähän tuleen makaamaan jää
Jos et aukaise sun suuta, et voi mitään muuttaa
ainakin voit edes yrittää

2 kommenttia:

  1. aah mul on kans tota so elixir purplee ja se on iha lemppari... pysyy vaa aika huonosti ):

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aaa :c ite en oo vielä "paremmin" päässyt käyttämään.. mut tuoksusta tykkään, summamutikassa tuli vaan arvostelujen perusteella joku valittua, kun oli semmonen alennuskampanja tuolla (:

      Poista