tiistai 14. toukokuuta 2013

Niin ne lapset vaan kasvaa...

..nimittäin vauvelini Milo täytti tänään jo 4 vuotta! Hui, vasta se oli sellainen ihan pieni ja potra palleropentu. Muistan senkin vielä niin tuoreesti ja elävästi kun käytiin hakemassa Milo meille, ja kohta siitäkin on kulunut jo 4 vuotta! Taas näitä hetkiä, kun havahtuu tuohon ajankulkuun -kuinka nopeaa se onkaan :D Mutta ei tuosta pojasta kyllä ikääntymisen merkkejä huomaa muussa kun turkin pidentymisessä ja lisääntymisessä: Milo on nimittäin edelleenkin ihan yhtä leikkisä kuin pentuna! Nytkin tuolla leikkii uudella synttärilahjaksi saamallaan lelulla. Ainut vaan, että se pentuajan mahdoton riiviövaihe on poissa :D

Kuten eilen mainitsinkin, niin tänään tosiaan oli leipomispäivä. Sellainen koomailu-leipomispäivä. Aamupäivä leivottiin pullia ja pikkuleipiä äitin kanssa ja sen jälkeen en ole jaksanut tehdä oikein mitään erikoista. Nyt loppuillan voisin kyllä pyhittää lätkän seurailuun ja leffan katsomiseen! Ja mennä suht aikaisin (ennen yhtä!) nukkumaan, sillä jos se mummo sattuu kaipailemaan huomenna avuksi luokseen :)

Mutta pitäkää kaikki oikein mukava ilta! Heippa! c:

Vooi, toinen väsähti ihan kokonaan leikittyään niin paljon uudella suosikkilelullaan :3 Siinä jäi entiset suosikit kunnolla kakkoseksi tuon rinnalla..

Ja lopuksi vielä "lapsuuskuvia" Milosta :3


Ja tässä taas yksi viimeaikaisista "korvamadoista" :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti