lauantai 2. maaliskuuta 2013

KuulumisiaOho, maaliskuu! Ja kohta viimeinen lukulomaviikkokin pyörähtää käyntiin.. Viimeaikoina oon ollu hirveen stessaantunu tai jotain, ainakin nukutut yöunet ovat olleet toosi huonoja. En oo meinannu saada unta, ja sitten kun viimein uni on tullut, heräilen jotain 3-4 kertaa yössä. Oon käynyt kaupungilla yksin tai äitin kanssa, hiihtelemässä tai ollut ihan vaan kotona. Psykologiaakin oon saanut lueskeltua jo jonkin verran!! :O Ai niin, olinhan minä yksi ilta poikien kanssa pelailemassa Little Big Planetia, oli kyllä ihan hauskaa, vaikka surkea olinkin pelaamaan ::D

Nyt on sitten vietetty hurrjan kiva viikonlopun alku hyvässä seurassa. Meinasin sanoa, että kivoin viikonloppu pitkään aikaan, mutta vastahan tuo abiristeilykin oli.. Joten sanotaanko näin, että yksi kivoimmista viikonlopuista vähään aikaan. Jutustelua meillä, kivassa seurassa "kissan läksiäisissä", jäätymistä tähtitaivaan alla kävellen, taisi revontuliakin taivaalla jossain vaiheessa iltaa vilahtaa :3 Baarissa ei ensin juurikaan ketään, hetken päästä sitten enemmän väkeä kuin vähään aikaan. Lauantai vaan sitten rento kotipäivä vieraan kanssa lepiä ottaen, löhöten ja univelkoja pois nukkuen. Kaikin puolin ihan onnistunut viikonloppu, vaikkei se nyt ihan vielä ohi olekaan.

Mutta huhuh kun väsyttää näin löhöämispäivänkin jälkeen vielä hirveästi! Pakko mennä unille!
Heihei ja öitä vaan! c:

Tässä vielä jokunen kuva viikolla äitin kanssa käydyltä 10km:n hiihtoreissulta. Lähdettiin aamulla ennen yhdeksää hiihtelemään.

Ja loppuun vielä jokunen perjantai-illan biisi :D 


5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Nojaa emmänyttiiä, tommone varjossa kasvanu :3

   Poista
 2. hui ihan ku tuossa toiseks alimmaisessa kuvassa ois vasemmas reunas musta mörkö jonka silmät kiiluu:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii muuten on :O

   Poista
  2. Ahahaaha rupesin oikei sillee "MISSSÄÄ" ilmeellä läheltä ruutuu katselemaa ku ite en ollu aiemmi mihinkää kiinnittäny huomiota ja semmone hui ja reps elämys samaa aikaa ku osu silmiin :DD Niinpäs onkin! O:

   Poista