torstai 7. maaliskuuta 2013

Kotona taas!

Oivoi. Yleensä oon sitä mieltä, että mun elämä on tylsää, mutta nyt viimeaikoina on kyllä ollut tavanomaiseen verrattuna harvinaisen jännää ja tapahtumarikasta. Siksi onkin vähän sellainen outo ja hassu olo... Maanantai-tiistai välinen yö tuli vietettyä hieman erikoisemmin: jätkien kanssa autopiilosta keskustassa :----D Vähänhän tuo venähti, vaan voitte uskoa, että tuli kyllä naurettua! "Mitteekä pirruu?" :D Ei ainakaan yhtä tylsä maanantaiyö kuin normaalisti..

Tiistaina päivästä reissasin Joensuuhun yhden hassun luokse käymään. Hihi, olipa hyvä tuuri, sillä mentäessä Essi sattui vielä nousemaan joksikin aikaa samaan bussiin! Joensuussa tuli sitten vietettyä laatuaikaa, juteltua uusienkin ihmisten kanssa, käytyä katsomassa Vuonna 85 ja paikallisten pipplaoidenkin menoa kuskin sekä kuskin seuralaisen silmin. Seuraavana päivänä oleskelua, keskustassa käyntiä ja illasta takaisin Lieksan mettiä kohti kera pari muuta matkalaista. Illasta täällä kotimetsillä turhalta hälinältäkään ei vältytty -sanotaanko näin, että oli _osin_ hermojakin raastava ilta :D Mutta noin muuten oli kyllä hirmu kivat kaksi päivää c: Nyt kyllä pakko yrittää keskittyä siihen lukemisenkin välillä.

Tässä mä vaan nyt mutustan pikkusiskon laivalta tuomia karkkeja ja kuuntelen kaikkia kivoja biisejä. Tänään myöhemmin näen vielä yhtä Lieksassa käymässä olevaa ystävää pitkästä aikaa! :3 Jospa illasta vois jopa pitää naaman visusti kirjassa kiinni..

Ainiin, ja kävin äsken vaa'alla pitkästä aikaa. Hui, se näytti että painaisin jotain 4,2 kg vähemmän kuin mitä joskus syksyllä enimmilläni painoin! o: Outoa.

Mutta nyt koneelta huspois! Hyvää torstain jatkoa kaikille! (:

Nomnom, pikkusiskon tuliaiset! :3
Illalle hommaa..kertosäe jää soimaan päähän :D Mut kiva piisi c:2 kommenttia: