maanantai 4. maaliskuuta 2013

Ajanviettoa mukavassa seurassa c:

Heip! Onpas olleet kivoja ja tekemisrikkaita taas nämä kaksi viimeisintä päivää. Oleskelu uudempien tuttavuuksien seurassa jatkui noin perjantain ja lauantainkin jälkeen, sillä sunnuntaina näin Lieksassa lomaansa viettävää Essiä. Hirmuisen mukava ja suloinen tyttö suklaasilmien kera. Hyvä että tutustuttiin, (kiitos Essin :3) sainpahan uuden tosi mukavan kaverin. Ensi kesää odotellessa...;)

Vaikkei täällä Lieksassa hirveästi tekemistä olekaan, varsinkaan näin talviaikaan, niin melko nopeastihan tuon ajan sai kulumaan. Lauantaina kahvittelua ABC:llä, ajelemista, meillä käyntiä, vohveleita (omnom!), kaukalolla muille seurana ja Topilla pelaamassa taas muiden kanssa Little Big Planetia. Päivä venähtikin niinkin pitkäksi, että yhdeksän jälkeen illalla kävin viemässä Essin takaisin kaupungille ja itse menin vielä pariksi tunniksi takaisin pelailemaan Jennin kanssa. Oltiin kyllä niin hyvä parivaljakko Jennin kanssa, että kokeneemmille pelaajille sählämisemme oli samalla tuskaisaa ja huvittavaa katseltavaa XD Hyvä jos oman hahmonsa edes tunnisti.... Mutta oli ainakin hauskaa.

Tänään näin vielä uudestaan Essiä, tällä kertaa käytiin kiertelemässä huvikseen paikallisia (melko kämäsiä) kirppareita ja muita kauppoja. Lisäksi sitten mentiin käymään nuokkarilla ja syötiin, istuttiin ja juteltiin sitten siellä :) En olekaan pitkään aikaan nuokkarilla aikaa viettänyt, mutta hyvä että oli nyt lomalla auki :> Ja melko perus kaupungilla liikkuessa: kyylääviltä katseilta ei voinut välttyä kun tämmöisellä pienellä paikkakunnalla liikkui muualta olevan ihmisen seurassa :D  

Huii, aika käy vähiin ja tekemistä olisi ihan hirveästi! Pitäisi/haluaisin nähdä vielä monia ihmisiä, mutta aikaa pitäisi jäädä myös lukemisellekin. Mut ehkä mä "selviän". Pitää koittaa jaotella nyt tää viimeinen viikko jotenkin silleen hienosti, että ehtisin näkemään ihmisiä, mutta silti myös lukemaan riittävästi. Muuten silloin joskus mietin, että pitäisi yrittää taas uudestaan "sosiaalistua", kun värjötin koko tammikuun vaan kotona, niin ainakin toistaiseksi näyttää ihan hyvältä :) Viime aikoina tullut oleskeltua silleen aika paljon kavereiden kanssa. Ihan älyttömän nopeasti kyllä mennyt tämä lukuloma, kohta varmaan tulee taas hirveä stressi.. 

Mutta tämmöistä tälläkertaa, huomenna kaipa Joensuuhun c: Heihei ja oikein hyvää alkuviikkoa kaikille! Tässä vielä kuvia eilliseltä ja tältä päivältä :3


Äiti on iha kiva ku tekee vohveleita :3 nami
Pitihän sitä Essinkin kanssa ottaa perus Lieksa ABCteinikuva ;D
Kamuja luistelemassa, pelailua, hauvoja

:32 kommenttia:

  1. hiii ihana, kiitti sulle hyvästä seurasta :----)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihii, olehyvä ja kiitos itsellesikin! c: kiva oli sitten vielä sattumalta bussissakin törmätä :3

      Poista