sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Hiljaiseloa

Hei! Viime aikoina kaikki päivät ovat olleet aika "turhia", joten enpäs ole sitten viitsinyt tännekään oikein mitään kirjoitella. Kuviakaan en ole kerinnyt taikka jaksanut ottaa, joten ei nyt niitäkään ole.. Loppuviikkoni on kulunut lähinnä datailun, kotona istuskelun, siskojen ja äitin kuskailemisen, musiikin kuuntelun, nukkumisen ja opiskelun _yrittämisen_ merkeissä (yrittämiseksi se on aika lailla jäänytkin). Joten mitään kovin erikoista ei ole tosiaankaan tapahtunut.. Sitä samaa tylsää vain :D Jotenkin vaan ollut hirveän väsynyt ja vetämätön olo viime päivien aikana, ei vaan ole saanut mitään aikaiseksi.

Torstaina kyllä kävin työhaastattelussa yhtä kesätyöpaikkaa varten, ja ihan hyvin se tuntui menneen. Kai mä ihan hyvän kuvankin onnistuin antamaan itsestäni. Tosin moni muukin potentiaalinen ehdokas oli kuulemma käynyt kysymässä paikkaa, joten saa nyt nähdä ottavatko yhteyttä siltä taholta. No mutta jos nyt ei tärpännyt, pitää vaan sinnikkäästi yrittää jostain muualta hakea :)


Preliminäärit ja kirjoitukset lähestyvät kovaa vauhtia, ja jotenkin tuo opiskeleminen tosiaankin taas tuntuu niin hirvittävän vastenmieliseltä. Sain sentään äidinkielen aluetta hieman selailtua, vaikka tosin eniten hommaa pitäisi kyllä tehdä noiden yhteiskuntaopin ja psykologian eteen. Noh, ehkä mä saan illalla avattua vielä niitäkin kirjoja. Parempi että lukee edes hieman, kun ei ollenkaan :D Pahin stressi joka tapauksessa edessä päin.


Vähiin kyllä oikeastikkin käy koulu, kun penkkareihinkin on jäljellä aikaa enää joku vajaa jolme viikkoa.. Jotenkin niin outo tunne :D Tulossa todennäköisesti melko väsyttävät 3 viikkoa, sillä tekemistä  olisi vielä tosi paljon. Mutta kaipa se on sitten sen arvoista. 

Mutta nyt kyllä koitan vielä hieman lisää lueskella tuota äidinkieltä, tai sitten kirjoittaa aineen _viimeinkin_ loppuun.. Hehee, lopuksi vielä kuva luokkamme freskosta. Tuollaiseksi se jäi viikonlopuksi odottamaan:


Susa toivottaa oikein hyvää sunnuntai-illan jatkoa ja alkavaa viikkoa kaikille! :3


2 kommenttia:

  1. Mistä/millaisesta paikasta kävit kysymässä kesätöitä? :)

    VastaaPoista