sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Tervetuloa vuosi 2012!

Olenpas nyt taas ollut laiskalla tuulella. Piti tehdä postaus ostoksista, mutta en ole vieläkään saanut aikaiseksi. No ehkä tässä joku päivä. Niin se vain mennä hurahti vuosi 2011 ja vuosi 2012 alkoi aurinkoisissa merkeissä (ainakin noin sään puolesta). Ja täytyy kyllä sanoa, että mennyt vuosi oli kaikesta huolimatta paras vuoteni tähän mennessä. 

Vuosi 2011 oli uudenlainen monelta kantilta, niin hyvässä kuin huonossakin (Enemmän kuitenkin hyvässä!). Vuoteen mahtui uusia ikimuistoisia kokemuksia, kuten mm. talviloman rippileiri Hyvärilässä, jossa olin isosena: viikko parhaimman isosporukan seurassa, ja olivat riparilaisetkin kyllä aika ihania ;) Kesän ehdoton ykköstapahtuma mulle oli kyllä Ilosaarirock. Mahtava kokemus, huippuja ihmisiä, ensi kesänä ehdottomasti uudestaan! Tietysti hyvänä kakkosena tulee mökkireissu, ja kaikki kivat rantareissut kavereiden kanssa, miitingit "isosporukalla" jne. Kesätyöpaikkaani terveyskeskuksellakin muistelen lämmöllä, siellä oli kivaa! Helsingissäkin oli kiva viikkoa viettää, toivottavasti pääsen ensi kesänä uudestaan. Kesä tule pian! :(

Muita mieleenpainuneita reissuja on ainakin syksyn Supasoul fest. Siitä reissusta nyt voi olla montaa mieltä, mutta jälkeenpäin sitäkin reissua muistelee kivana muistona, ja kulunutta vuotta ehdottomasti rikastaneena tapahtumana :D Syksyn retki hallituksen kanssa "Paperiosasto 30:lle" on myös yksi mieleen jääneistä hetkistä. Tuossa tosiaan nyt muutamia päällimmäisenä vuodesta 2011 mieleen tulleita tapahtumia. Tutustuin moniin uusiin kivoihin ihmisiin ja nyt toivonkin, että vuodesta 2012 tulee vielä parempi, tapahtumarikkaampi ja ikimuistoisempi minulle, mitä vuosi 2011 oli.

Nyt voin viimeinkin sanoa, että tänävuonna täytän 18! Hui, vaikka siihen onkin vielä 11 kuukautta, tuntuu hassulta ajatukselta. Toisaalta odottaa sitä, että täyttää 18, mutta toisaalta ihan kivakin olla vielä alaikäinen. Joten en tiedä toivonko tämän vuoden kuluvan nopeasti vai en :D Uuden vuoden lupauksiakin tein muutamia, mutta niitä en taida tähän julkaista c: En kuitenkaan pysty edes pitämään niitä, mutta ainahan voi toki yrittää! 

Koko viikonlopun olen vain oikeastaan lagannut kotona, on vain väsyttänyt niin hirveästi. Joten viikonlopustani ei juurikaan mitään kerrottavaa ole. Huomenna sitten taas koulun penkille, joten voisin tästä pikkuhiljaa mennä etsimään koulukirjojani kasaan ja mennä sitten unten maille :3 Ainiin, ja oikein hyvää uutta vuotta 2012 kaikille! ♥

Joku tosi säikky koira tuli tänään pari kertaa meidän pihaan :o
Kiva piisi ja soinu päässä jo pari päivää :o

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti