keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Hyrrrr kun on kylmä!

Päätinpä sitten pitkästä aikaa päivittää tätä. Oon jo monena päivänä halunnut kirjoittaa jotain, mutta tämä hidas kone ei oikein oo suostunut yhteisymmärrykseen. No nyt sain sentään jopa kuviakin lisättyä enemmän kuin yhden!  Joo, eli siis kuten voi puheistanikin päätellä, en ole saanut tietokonettani vieläkään kuntoon. Viime viikonloppuna olin kaverini luona, ja kiitos hänen apunsa, sain pelastettua tärkeimmät kuvat koneeltani talteen! Tosin kyllähän sinne noita kuvia aika paljon jäikin vielä, sillä muistitikkuni oli 8GB ja sillä koneella oli kuvia yli 40GB :--D Nooo, mutta oon ylpee itestäni, että sain päätettyä ja karsittua hyvät talteen! Kaikista eniten siinä, ettei oo tällähekellä omaa konetta harmittaa se, etten pääse lisäilemään tai muokkaamaan kuvia koneella. Ja sen takia ei huvitakaan kuvata niin paljoa.

Nyt kun mulla ei oo ollut toimivaa tietokonetta, ei oikeastaan edes huvita olla koneella, kun tietää miten hidasta ja vaivalloista se on tällä romulla. Ehkä ihan hyvä vaan, tulee mullakin tehtyä jotain muuta vapaa-ajalla kuin istuttua koneen ääressä. Mutta kun talvella ei yksinkertaisesti vain ole hirveästi tekemistä, ja aina ei pysty jäämään kaupungillekkaan. Ja jos sinnekkin jää, niin mitäpä sielläkään tekee, kun ei keskustassa oikein ole mitään paikkaa, missä olla. Niin ja kylmäkin vielä! Mulla on niin kova ikävä jo kesää! 

Vaikka inhoankin kylmää ja haluaisin että kesä tulee, viimepäivinä mulla on ollut hirveä hinku luistelemaan pitkästä aikaa! Mulla on ihan uudet luistimetkin, (tai no pari vuotta sitten ostetut, mut en oo kerinnyt käyttämään kertaakaan) joten pitäisi tässä joku päivä kaivaa ne esiin komerosta ja lähteä vaikka Surpeelle tai Jennin kanssa Mähkölle luistelemaan! :3 Saisi vaan nuo pakkaset hieman lauhtua.. Niin, ja haluisin myös laskettelemaan! Mutta onpa tässä vielä aikaa..

Tänään sitten oli historian uusintakoe. Ei mennyt kovin vahvasti. Tai no kaksi tehtävää meni ihan hyvin, mutta kolmannen tein kiireisesti ja huonosti alle kymmenessä minuutissa. Tuli hieman kiire, sillä yleensä mulla menee  koetta tekiessä se 3 tuntia, mutta nyt aikaa oli vain 2 tuntia..Toivottavasti tulisi edes 7! :( Opon tunnilla alkoi ärsyttää, kun en vieläkään tiedä, mitä haluaisin tehdä lukion jälkeen.

Ja oon tullut siihen tulokseen oikeestikkin, et mun elämä alkaa vasta sitten, kun pääsen pois täältä. Vielä puolitoista vuotta! Liian usein tullut Jenninkin kanssa viimeaikoina mietittyä minkälaista elämä voisi olla..Ei pitäisi miettiä, sillä alkaa vain enemmän ja enemmän odottaa sitä, että pääsisi muuttamaan. Tulipas taas romaani. No mutta ei mulla muuta.


Luonnollisestikkaan uusia kuvia en oo saanut lisättyä koneelle, joten tässäpäs onkin sitten muutamia kuvia vuodelta 2009. Kuten huomaa, rakastin aurinkokuvia jo silloin :D


                                      Tykkään tosta biisistä kun se on niin nätti ja samalla outo :3

You were looking for someone to keep you warm
You found me
You were looking for someone to dry your tears
You found me
You were looking for someone to not be alone
You found me

Cause I'm the ice girl freezing you
I am the ice girl
I'm the ice girl freezing you
The ice girl
I'm the ice girl freezing you to the bone
But now i'm gone

You were looking for someone to comfort you
You found me
You were looking for someone to make you smile
You found me
You were looking for someone, for somebody
But not for me


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti