tiistai 24. tammikuuta 2012

But I can't run from the fate I've been fighting for so long

Eilinen meni vähän toista maata kun tämä päivä, mutta tänään on kerrankin päivä, jonka ajankäyttöön olen tyytyväinen! Tällaisia kun olisikin kaikki päivät. Koulupäivässä ei niinkään kehumista, perustylsää kuten aina. Ainiin, paitsi että käytiin aamulla opon tunnilla Aino&Reinotossutehtaalla vierailulla, oli ihan kivaa vaihtelua koulupäivään. Ainut miinuspuoli vain, että vaatteet, tai oikeastaan huivi alkoi haista tehtaalle D: Sit olihan meillä englannin ensimmäinen arvosteltava pitkän kuunelu, joka ei tosiaankaan mennyt hyvin.

Koulun jälkeen sitten menin kampaamoon koekampaukseen wanhojentansseja varten. Tulostelin aamulla kuvia kampauksista, joiden tyyppisen haluaisin. Kampaaja sai sitten itse soveltaa niistä minkälaisen vain parhaaksi näki. Hihii vaikka se kampaus mikä mulle tehtiin olikin sellainen pikainen vähän päälle puolessa tunnissa tehty "raakileversio" jota muokataan sitten vähän erilaiseksi kun on sen oikean kampauksen aika, niin se oli silti ihana <3 Joku täti siinä viereisellä kampaajalla ihasteli hiuksiani :D
Hihii ja saan sieltä kampaamosta lainaan tanssejen ajaksi kampaukseeni sellaisen mustan ruusun ja pieniä timantteja :3 Harmi että kampaus purettiin pois jo siellä, ois ollu kiva pitää sitä pidempäänkin :3 En malta odottaa wanhojentansseja, ja että pääsee leikkimään prinsessaa :D

Kampaamon jälkeen menin sitten nuokkarille vähän siistimään kutrejani, jonka jälkeen menin yllätysyllätys leipomolle syömään :DD Mut käytinpä aikani sielläkin hyödyksi, luin englannin uusintakokeeseen samalla. Välillä siihen tuli kaverikin ja juteltiin sen kanssa, sitten jatkoin taas lukemista, taisin kahvitkin välillä juoda ja näin.. Alun perin oli tarkoitus, että olisin mennyt viiden bussilla kotiin, mutta sitten päätinkin hetken mielijohteesta lähteä kävellen. Ja säästin siinäkin aikaa, sillä olin kotona 5-10 min aikaisemmin, kun jos olisin mennyt bussilla. Eikä tarvinnut enää erikseen lähteä iltalenkille, kun oli jo kävellyt rivakasti sen 6km.

Pitäisi alkaa useamminkin kävelemään kotiin, sillä olin paljon virkeämpi kotiin tultuani kuin yleensä. Suorastaan pursusin energiaa :D Yleensä mulla on kotiin tultua hirveän kylmä, sitten menen lämmittelemään peiton alle ja nukahdan. Mutta tänään kävelin niin kovaa vauhtia kotiin, että tuli kuuma, joten kotonakaan mulla ei ollut kylmä. En siis mennyt nukkumaankaan koulun jälkeen, vaan voin olla ylpeä itsestäni, sillä pesin pyykkiä ja TEIN LÄKSYJÄ varmaan ensimmäistä kertaa vuonna 2012 tai tässä jaksossa.... Sain englannin kirjoitelman hyvälle mallille ja jatkettua äidinkielen kirjoitelman suunnitelmaa :3 Onpahan vähemmän hommaa muille päiville. Ja kerrankin sellainen olo, että on saanut jotain hyödyllistä aikaiseksi!

Ps. Muutenkin häpihäpi yhden jutun takia + alle kuukausi niin katsomaan SAMI HEDBERGIÄ! hIHII kakkosrivi ;)Milo the ylienerginen hauva. Kuvia parin viikon takaa.
Tänään ollut bad hair day, paitsi siellä kampaamossa ollessa :3 Olispa saanut kuvan siitä kampauksesta, mutta sittenpä näkee sen valmiin ja hienomman wanhojenpäivänä ;)


Viimeaikoina ollu hirvee hinku kuunnella biisejä muutamien vuosien takaa, sellasii joita tullut joskus kuunneltua paljon, esim. tämä. Hyvä edelleen :3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti