perjantai 23. joulukuuta 2011

Joulu on jo ovella....

Ei uskoisi, että jo huomenna jouluaatto! Ei vaan vieläkään ole sitä kunnon joulufiilistä. Joulukuukin vierähtänyt niin nopeasti. Tänään kävin kaupungilla siskoni kanssa ostelemassa vielä viimeisimpiä joululahjoja. Itsellenikin ostin mm. yhden pöllösormuksen, jonka perään kuolasin ensimmäisen kerran jo toukokuisella Tornionreissullani. Nyt kyseinen sormus oli alennuksessa, 2,5€, joten ostin sen ja korun siskolleni. Niiden yhteishinta olisi ollut hintalappujen mukaan 4,50€, mutta kassalla niistä veloitettiinkin vain 2€. Ehkä siinä oli joku ota 2, maksa 1 tarjous, mutta ihan sama, hyvä näin c:

Eksyin myös kirjastoon siskoni mukana, joten lainasin samalla kirjan äidinkielen kurssin tehtävää varten. (JENNI MUUTEN,ootko ollu niillä tunneilla ku tosta on puhuttu, tuli vasta nyt mielee? :o) En muistanut mitä kirjoja mm. oli vaihtoehtoina, mutta pari niistä muistin. Muistin kirjat Uinu, uinu lemmikkini ja Eläinten vallankumous, joista lopulta lainasin jälkimmäisen siskoni suosittelujen perusteella. Ja tuo Uinu, uinu lemmikkini oli muutenkin niin paksu kirja pienellä teksityksellä, että minulla menisi ikuisuus sen lukemisessa. Kuten olenkin tainnut joskus mainita, en ole mikään innokas lukija. Toivottavasti tuo lainaamani kirja onkin sitten mielenkiintoinen.

Toinenkin siskoni tuli juuri kotiin, joten voisi tästä mennä tervehtimään häntä, ja auttaa vielä siskoa paketoinnissa. Lenkilläkin kävisin, mutta flunssa ja myöhä :c No, joulun jälkeen kunhan tervehdyn, voisi aloittaa taas lenkkeilyn. Taas tänään vähän uutta motivaatiota liikkumiseen: Äiti: Sullahan taitaa olla paksummat jalat kun mulla. Lukio lihottaa, äitin allergioista johtuva ruokavalion muutos laihduttaa. Tämä selittäköön kaiken :DD

Aurinkokin näyttäytyi tänään pitkästä aikaa ♥

....Se oli rakkautta jo silloin ensisilmäyksellä.
Hihii, joulukortti ukilta ja mummolta :3 +kirja jonka lainasin+koru, jonka ostin siskolleni
Iskä osti tuollaisen kuusenalusmaton, johon Milo vallan ihastui heti.

Joulupuu on rakennettu, joulu on jo ovella....
Kiva laulu c:

2 kommenttia:

  1. Tiedoks, oon kysyny siitä kirjasta jo tuhatsata kertaa mut et ikinä vastaa.

    VastaaPoista
  2. Millon oot kysyny tuhatsata kertaa ja missä? :o se sano tosta kirjahommasta nyt viimesimmällä äikän tunnilla, ja sillä et ainakaan ollu. Mut nyt ku tarkistin fb viestihistorian, nii siinä syssyssä missä oli niitä linkkejä niihi korujuttuihi nii siinä olit näemmä kysyny, sori, huomasin vasta nyt :S Jos oot enemmänki facebookissa kyselly, nii niitä viestejä en oo saanu tai sit ne on menny ohi silmien, koska enempää en huomannu D:

    VastaaPoista