keskiviikko 7. joulukuuta 2011

If you love me, won't you let me know

Ehkä kamalasti alkanut päivä ei olekaan aina se maailman kauhein päivä. Tämä jos mikä päivä alkoi huonosti. Ei sillä lailla huonosti, kuten yleensä, jos päivä alkaa huonosti. Vaan huonosti tavalla, jonka tahtoisin pyyhkiä pois mielestäni, jota en tahdo kokea enää uudestaan. Ei voi kuin toivoa, että niin ei tapahdu enää. Jos jotain positiivista pitää tästä aamusta etsiä, niin ainakaan en nukkunut pommiin, vaan heräsin ajoissa jo ennen herätyskelloni sointia...siihen se positiivinen puoli jääkin.

No mutta synkistelystä muuhun päivän kulkuun. Kerrankin, varmaan ensimmäistä kertaa kuukausiin, olin oikeasti, ja tunsin oloni koulussa pirteäksi! En nuokkunut tai nukkunut tunneilla, kuten minulla on ollut viimeaikoina hieman tapana.. En edes jäätänyt niin paljoa kuin yleensä! Äidinkieli tuntui pitkästä aikaa mielenkiintoiselta, ja jaksoin jopa osallistua tunneilla.. No tosin, siihen se minun tuntiaktiivisuuteni tämän päivän osalta taisi jäädäkin, muilla tunneilla kuunteleminen ja osallistuminen jäi harhailevien ajatusten ja Jennin kanssa jutustelun takia.

Ihme, etten onnistunut tappamaan itseäni tai halkaisemaan päätäni tänään, sillä meinasin liukastua varmaan sata kertaa :-D Jos joku olisi kuvannut videolle aamuisen bussipysäkille kävelyni, se olisi ollut aika hupaisaa katsottavaa... No mutta oon taitava, osaan välttää kaatumisen ;) Hyppytunnilla koitin käydä lataamassa bussikortin, mut se oli vanhentunut tai jotain, joten ne lähetti sen Joensuuhun päivitettäväksi. Huoh, hintakin oli kallistunut, piti maksaa siitä 91€.... Tyhmäää maksaa kalliimpi hinta kuin viimevuonna, vaikka joudun kävelemään nykyään 2km päähän bussipysäkille, ennen tarvitsi kävellä about 200m.. No saapahan tämäkin pulla vähän hyötyliikuntaa. Eksyttiinpä matkahuoltoasioinnin jälkeen Jennin kanssa  Lidliinkin, ja himot pääsivät jälleen valloilleen..mukaan tarttui muutamakin muffini..

Koulusta pääsin jo yhdeltä, kuvailtiinpa siinä poikien kanssa yks sketsi loppuun. Oli ainakin ruokalantädillä hauskaa katsoessa meidän kuvailuja :D Sit kun Jennilläkin loppui koulu, mentiin kiertelemään kauppoja. Loppujen lopuksi päädyimmekin nuokkarin sohville nukkumaan, kun emme mokomat laiskat vötykset jaksaneet lähteä koteihimme :D Myöhästyin laiskuuteni takia kahdesta bussista, joten päädyin varmaan yli puoli tuntia sohvalla nukuttuamme soittamaan iskän hakemaan. Hoho nyt vois sit kohta mennä nukkumaan et jaksais huomenna nousta :3

Was a long and dark December

From the rooftops I remember

There was snow
White snow


Nauradin, kun katsoin joulukalenterini kuvaa ensimmäistä kertaa tarkemmin ja bongasin tuon sieltä:DD
MMMUFFFIIIINNN
Ehtipä laittautua vähän enemmän kuin normaalisti aikaisen herätyksen takia...

Rakastan ♥ Muistoja ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti