sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Hyvää joulua kaikki! ♥
Eli siis hyvää joulua vain kaikille jotka tämän sattuu lukemaan :)  Tästä tulikin hyvin kuvantäyteinen postaus. Jouluaatto meni kotona ollessa, ulkoillessa, tietenkin jouluruokia syödessä ja näin. Melkolailla meidän perheellemme perinteinen jouluaatto. Illasta sitten kävin saunassa, ja kunhan kaikki olivat saunoneet, jaettiin lahjat.

Perheeseeni siis kuuluu 6 henkilöä, ja tapana on ollut nyt kun kaikki ovat jo "isoja", että kaikki ostavat kaikille lahjan/lahjoja. Joten perheessämme jaetaan aina paljon lahjoja. Luulin jo, että olen ollut hyvinhyvin tuhma, tai että sitten minut unohdetaan lahjoja ostaessa, sillä taas lahjoja jaettaessa minun lahjakasani näytti surkean pieneltä verrattuna muiden lahjamäärään. Lahjoja avatessani kuitenkin iloiseksi järkytyksekseni huomasin, että tälle vähäiselle lahjamäärälle oli jälleen kerran _erittäin_ hyvä selitys. Tässäpä nyt kuvien kera listaa lahjoistani, mitä sain:

Aivan ihana teline sormuksille! Nyt kun sain ton, niin uusi pakkomielle alkaa ostella sormuksia noihin tyhjiin sormuksenpaikkoihin! :D
Konad Nail Art Stamping -pakkaus ja ekstralaatta :3 Hiii tätä toivoinkin.
Maybellinen lahjapakkaus. Ripsiväri +joku geelimäinen silmänrajaaja. Tuollaisen ripsivärin olen ennenkin omistanut, mutta tuota rajausjuttuu en ole vielä kokeillutkaan c:
Hyvä syy päästä lomalla Joensuuhun, eli 20€ lahjakortti H&M:lle!

Viimeisimpänä , mutta ei todellakaan vähäisimpänä esittelen kuvan kanssa tämän lahjan. CANON EOS 550D runko + 18-55mm objektiivi ja toisessa paketissa Canonin kameralaukku  ;__________; EN OSANNUT YHTÄÄN ODOTTAA! En toivonut muuta kuin kokovartalopeiliä, joka tosin jäi saamatta, koska se olisi ollut vielä sellaista hintaluokkaa jota kehtaa pyytää. Mutta en ikipäivinä kehtaisi pyytää lahjaksi järkkäriä. Tontut ilmeisesti huomasivat kuinka paljon kuvailen ja rymyilen pensikoissakin kameran kanssa...Järkytykseni oli suuri,(hyvä etten itkenyt järkytyksestä:DD) kun avasin paketin. 

En vain kerta kaikkiaan osannut _YHTÄÄN_ odottaa, vaikka toistuikin aikalailla sama kaava, kuin viimevuonna (silloin sain läppärin, ja myös tosi paljon vähemmän lahjoja kuin muut). Silloin kuitenkin sain jo etukäteen vähän vihiä lahjastani, sillä pikkusiskoni kateuksissaan kokoajan pari päivää ennen jouluaattoa jankutti, että minä saan varmasti tietokoneen. Mutta tästä mulla ei ollut harmainta aavistustakaan. Tämä kyllä selittää, miksi sain taas niin paljon vähemmän lahjoja, kuin muut. Mutta laatu korvaa määrän!

Iskä ja äiti oli silleen, että kun mulla ei oo hajuukaan mitä haluisin tehdä tulevaisuudessa, niin jospa innostuisinkin valokuvaamisesta enemmänkin ja menisin opiskelemaan lukion jälkeen jotain valokuvaukseen liittyvää. Saa nähdä, eihän sitä koskaan tiedä.

Noiden lisäksi sain lahjaksi vielä ainakin suklaata, sellaisen tietokoneen stailaustarran, nappikuulokkeet ja villasukat! Loma meneekin sit varmaan kameran käyttöä opiskellessa, sain kaksi kuvaamisopastakin btw. c: Oon vielä niin amatööri järjestelmäkameran käytössä, kun tottunut kuvaamaan tavallisella digipokkarilla, että on tosi paljon opittavaa. Mutta tekemällä ja oppaita lukemalla oppii ;) Sitten vielä muutamia kuvia, mitä tullut tässä räpsittyä:


Milo haukottelee oikein antaumuksella.2 kommenttia:

  1. kandeis ostella järkkyyn suurentava linssi. Toi mikä nyt on käy aika turhaks nopsaa, siis mikäli meinaa ottaa muutakin kuin lähikuvia. Kylhä sillä maisemakuvia saa näpsittyä, mut jos haluaa maisemasta jotain yksityiskohtaa ikuistaa niin on aika helvetin mahdotonta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon vinkistä! :) Otin äsken nopeasti selvää hieman noista suurentavista linsseistä/lähilinsseistä(ainakin googleen kun laitoin "suurentava linssi", se muunsi sen lähilinssiksi), eivät taida hirveän kalliitakaan olla, niin voisi tässä joskus sellaisen ostaa, kunhan vielä ensiksi lisää perehdyn asiaan :)

    Seuraava suuri säästökohde olisi sitten uusi objektiivi, mutta kestää aikaa että saan rahat kasaan...No siinäpä on sitten hyvää aikaa opiskella järjestelmäkameroiden maailmaa ja ominaisuuksia, niin jospa joskus rahat kasaan saatuani tietäisin paremmin millainen objektiivi vastaisi kaikista parhaiten käyttötarkoitustani.

    Kaikenlaiset vinkit enemmän tietäviltä ihan mihin vain järkkäreihin liittyvään ovat enemmän kuin tervetulleita! :D

    VastaaPoista