perjantai 30. joulukuuta 2011

Hassuttelua, kuvailua ja sukulaiskyläilyä Joensuussa.

Eilen aamulla heräilin tavallista aikaisemmin, jopa niinkin aikaisin kuin YHDEKSÄLTÄ :OO Järjestelin siinä sitten vähän huonettani ja paikkoja, pesin pyykkiä, ja kahdentoista aikaan iskä tuli kotiin. Kunhan iskä oli saanut syötyä, lähdettiin hakemaan Jenniä meille c: Tosin iskä taas tapansa mukaan hieman hidasteli mennessä, mut saatiinpahan Jenni meille. Itellä oli ainakin vähän pöhnä jumijäätöolo, mut kylläsesiitäsitten! Harjoittelin konad-kuvien laittamista Jennille, tosin vähän huonolla menestyksellä. Niitä pikkukuvia on paljon hankalampi laittaa hyvään kohtaan kuin noita isoja kuvioita, mitkä itselleni tein.  Mutta kaipa harjoitus tekee mestarin :3 Kyllä mä jonkinmoiset kuviot Jennille sain kynsiin aikaiseksi.

Sit syötiin ja otettiin kuvia, paljon hassunhauskoja kuvia. Oli ihan kivvoo ja Jennikin pitkästä aikaa meillä. Sit neljän jälkeen pitikin jo lähteä, sillä meidän piti äitin kanssa lähteä puoli viiden junalle. Kerittiin sentään junaan, vaikka aika tiukoille menikin. Ja on se kiva näyttää pari vuotta ikäistään nuoremmalta, sillä ei tarvii maksaa niin paljoo junalipusta =)) Joensuussa perillä enoni tuli vastaan asemalle, ja mentiin hänen perheensä luokse. 

Talo oli yhtä hieno kuin muistelinkin, pari vuotta sitten siellä viimeksi kai olen käynyt. Syötiin hyvää ruokaa, juttelin ja pelasin serkkujen kanssa, kävin suihkussa ja menin joskus hieman ennen kahtatoista nukkumaan. Aamulla heräsin kuudelta siihen, kun äiti laittoi petiään. Aloinpa siinä sitten itsekin laittautumaan ja kahdeksan aikaan kun äiti lähti sairaalalle keliakiatutkimuksiin, jäin vielä serkuille. Sain otettua itseäni jopa niskasta kiinni äitiä odotellessani, ja luin yli 30 sivua historiaa! Äitillä ei pitkään sairaalassa kestänyt, kun sitten hän palasikin jo serkkujen luokse. Kymmenen maissa lähdettiin sitten keskustaan, ja siellä kiertelinkin koko päivän. Harmi etten pystynytkään näkemään Sannin kanssa, mutta joku toinen kerta sitten :) Iltajunassa pois tullessa olin sit ihan väsynyt, nukuin melkein koko matkan. Nyt sitte ei taas nukuta :(

Tähän postaukseen en nyt kehtaa laittaa kuvia jutuista mitä ostin. Ensinnäkään en ole jaksanut vielä kuvata, ja toiseksi tässä postauksessa on muutenkin jo ihan riittävästi kuvia :D Mut huomenna päivällä mulla on kuitenkin tylsää, niin silloin voisin sit tehdä oman postauksen ostoksille. Mitenkään älyttömänhirveästi en ostanut, mutta rahaa kuitenkin meni ihan kiitettävästi. Hohoo, enskuun lopulla saatan taas päästä äitin mukana Joensuuhun, sit vois kyllä näheillä kavereitaki.

Noni, nyt pitäs olla oikee "Paras kuva ikinä musta"


Muikeena.


Vähän failanneet kynnet..Mut iha kivat niistä silti tuli :3

Jeii, osasin tehdä toimivan gifin! :D Tällasta meillä..

Ollaan ihan normaaleja 17-vuotiaita... (höhö pakko oli laittaa noi, ku vielä toistaiseksi ollaan saman ikäsii numerollisesti :D)
Kävelykatua Joensuusta. Joo, tiedän, ihana laatu <3

Eipä oo pitkään aikaan ollut herättyäni näin kiharat hiukset... :DPs. huomatkaa ihana yöpaitulini <3
Lopuksi ennen junalle menoo istuttiin vielä aika pitkään Coffee Housessa äitin kans c:6 kommenttia:

 1. EIIIIIIIIIIII väärä kuva :D ei tuo oo se paras kuva minusta ikinä :(

  VastaaPoista
 2. asiaaan tulee muutos, anteeksi:D!

  VastaaPoista
 3. oh right ;) there it is!

  VastaaPoista
 4. ->hommaa järkkäri
  ->ota peilikuvia
  ...

  VastaaPoista
 5. Äläs nyt, kunhan kaverin kanssa vain pelleiltiin c:
  Ei huolta, en meinaa harrastaa ihQjärkkäriheruteinipeiliQvia yleensä ainakaan.. :D

  VastaaPoista