keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Ei niin tylsä lomapäivä c:

 Höhöö, tänään ollut ihan kiva päivä. Siskot lähti jonnekkin kaupungille, olin yksin kotona. Tai siis oikeastaan Milon kanssa kahdestaan. Kävin postireissun yhteydessä ulkona kuvailemassa, vaikka vähän kylmikin.. Maanpinnankin kanssa tein tuttavuutta... Milo sai taas vaihteeksi olla mallinani, mutta onneksi se tykkää tosta mun uudesta kamerasta! Vanhasta kamerastani se ei tykkää, aina karttaa sitä jos sen ottaa esille  :D

Sitten sisällä jonkin aikaa oltuani käytin harvinaista tilaisuutta, eli yksin kotona olemistani hyväksi ja aloin laulaa siskon Singstaria. En kuitenkaan kovin kauaa ehtinyt laulella, kun Jenni soitti, ja myöhemmin he tulivat Petterin kanssa käymään c:

Siinäpä sitten kahvit keittelin ja näin. Kiva oli kun kävivät :) Sitten pari tuntia myöhemmin isovanhempani tulivat kylään, ja siinä heidän kanssaan kaikkea juttelin. Tulipa myös opittua jälleen kerran, ettei kannata jättää mitään huomiselle, jonka voi tehdä jo tänään. Nimittäin eilen löysin elloksen sivuilta lähes täydellisen kokovartalopeilin, joka oli vieläpä alennuksessa. Normaalihinta yli 80€, niin nyt se oli vain 55€.. No mutta ajattelin, että ehtiihän sen huomennakin tilaamaan. Kävin sitten juuri äsken etsimässä sitä, mutten löytänyt enää. Tätä tyypillistä tuuria taas, ei auta kuin jatkaa sopivan peilin etsimistä :c Mutta kohta voisinkin mennä tästä saunaan ja katsoa tavarat valmiiksi Joensuureissua varten.


Ps. Ainiin, älysin viimeinkin, mistä nuo Toiminnot laitetaan näiden blogimerkintöjen perään, joten kävijät, ois kiva jos laittaisitte edes raksin johonkin noista jos ette kommentoi mitään c:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti