maanantai 5. joulukuuta 2011

Maanantai.

Huhu, kylläpäs aika taas vaihteeksi kulkee ihan liian nopeasti. Viikonloppu menikin suurimmaksi osaksi kotona ollessa ja koeviikon jälkeisiä univelkoja pois nukkuessa. Lauantaina tein ruuaksi tortilloja, pesin pyykkiä ja tein kaikkia kotihommia. Sunnuntaina sitten taas menin kahdentoista aikaan koululle, ja kuvailtiin Puurojuhlaan sketsejä. Saatiin sketsit ihan hyvälle mallille, mutta tulipa tuolla koululla vietettyä aikaakin yli neljä tuntia, eikä ongelmiltakaan vältytty. Hui, Puurojuhlakin on jo ensi viikolla, ja hommaa olisi vielä vaikka kuinka paljon!

Tänään sit alkoi uus jakso koulussa. Yyyh, tässäkin jaksossa englantia  .___. Mut tänään ei ollut opon tunteja, joten meillä oli kaksi hyppytuntia peräkkäin. Jenni kiharsi mun hiukset ennen itsenäisyyspäivän tapahtumaa, mut harmi etten saanu niistä kuvaa :c Puol yhdeltä mentiin sit tosiaan Kulttuurikeskukselle itsenääisyyspäivän tapahtumaan, jossa oli musiikkiesityksiä, puheita, lakitus jne. Hoho, se kesti vajaan tunnin, jonka jälkeen päästiin kotiin, vaikka normaalisti koulua oliskin ollut puoli nejlään asti. Kävinpä sitten vielä Seppälässä katselemassa ja leipomolla kahvilla. Kotiin tultuu iltapäivä menikin sit datistellessa ja Puurojuhlasketsejä editoidessa, mut nytpähän on seki tehty, seuraavia editoitavia odotellessa... c: Tossa alempana sit jotain kuvija mitä viimeaikoina tullut räpsittyä.. Hihii huomenna sit vapaapäivä!

Tortilloja omnomnom

Ei aina tarvii olla niin vakava.....

3 kommenttia:

 1. Haluun joskus kokeilla laittaa sulle jonkulaisen kampauksen :> jos vain annat
  sit joskus ku tuun teille ja pidetää se GIRL'S NIGHT tai jotai :D ♥

  VastaaPoista
 2. JOJOJOJOOO :D kääypi
  jos isipappa vois tulla hagemaa, TAI MIKSEI sini tai säde ku neki lieksas sillo;) nii otat repun ja reppuun kylpytakki ja hillutaa kylpytakeissa ja laittaudutaa ;)) jospa tontut ois kuunnellu mun toiveita ja pukki tois mulle kokovartalopeilin, nii pystys mun huoneessa laittautuu täysin:D +unohtamattakaans saunamaratoonia ja kasvonaamioita ;)

  VastaaPoista
 3. oivoi <3 :')
  joo !!
  tuleee kivaa =) !
  mihmih ootan innollaa~

  VastaaPoista